Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρακτική εργασία στη Μέση Ανατολή


dragonver

Recommended Posts

Καλησπέρα, είμαι τριτοετής φοιτητής στο τμήμα πολιτικών μηχανικών του Α.Π.Θ. και πριν από 2 μήνες είχα στείλει μια αίτηση στην εταιρία CCC (βιογραφικό στα αγγλικά και μία κατάλληλα συμπληρωμένη αίτηση), και σήμερα μου έστειλαν e-mail ότι θα με πάρουν για πρακτική το προσεχές καλοκαίρι. Ο κύριος που μου το έστειλε ανέφερε ότι θα μου στείλε περισσότερες πληροφορίες σε επόμενο e-mail. To e-mail δεν μου φάνηκε για απάτη/μούφα αφού η διεύθυνση e-mail περιείχε το site της εταιρίας και το όνομα του CEO στην υπογραφή του. Σε προηγούμενο e-mail μου είχαν πει ότι σε περίπτωση που με επιλέξουν θα μου παρέχουν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, διατροφή και 600 περίπου δολλάρια το μήνα. Θέλω να μου πείτε αν γνωρίζετε την συγκεκριμένη εταιρία, αν αρκούν τα χρήματα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να με βοηθήσει. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

η CCC ειναι η μεγαλύτερη τεχνική εταιρία στην Ελλάδα και απο τις μεγαλύτερες στο κόσμο. Πως έστειλες emai χωρίς να την ψάξεις στην τύχη; Εννοείς ότι ο ίδιος ο CEO της CCC σου απάντησε; είναι ύποπτο να ασχολείται ο CEO ενός κολοσσού με πρακτικάριους

Edited by nvel
Link to comment
Share on other sites

Την γνωρίζω την εταιρία, έχει έδρα για την Ελλάδα στο Μαρούσι και είναι πολύ καλή......Θα έλεγα εξαιρετική. Ατομα που γνωρίζουν μου έχουν πει τα καλύτερα. Ισως είναι η καλύτερη ευκαιρία που μπορεί να τύχει σε μηχανικό.... Γνώμη μου είναι να μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Link to comment
Share on other sites

Γνώμη μου είναι να μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη......................

...................(και συμπληρώνω).................διότι φυσικά με την αναδουλειά που είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να υπάρχει στην Ελλάδα, καλύτερα να προσαρμόζεσαι στο κλίμα της Μέσης Ανατολής από τώρα!

Link to comment
Share on other sites

Είχα δει την αγγελία μέσω του ΑΠΘ και έγραφε ότι η CCC θα έπαιρνε για εκπαίδευση καλοκαιρινή έως 5 προπτυχιακούς φοιτητές. Την εταιρία την είχα ψάξει στο wikipedia και είχα δει το site τους απλά ρωτάω αν κάποιος έχει εμπειρία από την συγκεκριμένη εταιρία.

 

Edit: Φυσικά και δεν μου έστειλε ο CEO της εταιρίας το e-mail μου το έστειλα ο υπεύθυνος των HR και των traineeships. Λάθος ανέφερα προηγουμένως.

Edited by myri
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.