Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βιβλιογραφία σε .pdf για οργάνωση εργοταξίου έχει κανείς?


 
giannhspatra

Recommended Posts

  • 6 months later...

Γεια χαρά Γιάννη , είδα το θέμα σου όσο αναφορά το εργοτάξιο οργάνωση εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να σου απαντήσω ...γιατί είμαι τελειόφοιτος ορκίζομαι τέλη Απρίλη ...βέβαια ήμουν συγκοινωνιακό τομέα γούσταρα πολύ οργάνωση εργοταξίου χασιάκο - Πάτρα αν τελείωσες εκεί είχα παρακολουθήσει 3 μαθήματα σχετικά... τώρα βέβαια είμαι Αθήνα εδώ μένω ...τι να σου πω μόνο βιβλία από Παν/μιο έχω διαβάσει.

 

Βασικά επειδή ενδιαφέρομαι για εργοτάξιο να δουλέψω ..και θα ψάξω εκεί (και σε μελετητική αν δεν κάτσει βέβαια εργοτάξιο) ήθελα να σε ρωτήσω το εξής ...επειδή σκεφτόμουν γενικά να ακολουθήσω χώρο εργοταξίου (όχι ότι βέβαια δεν χρειάζεται να έχεις και κάποια εμπειρία από μελέτη έστω οικοδομών , - μάθε τέχνη κι άστην..) πόσα παίρνει ένας manager εργοταξίου περίπου ?? Η ερώτηση ακούγεται ίσως λίγο κουτή γιατί θα μου πεις εξαρτάται από έργο-εταιρεία κτλ.. μέσο όρο αν ξέρεις ..σκεφτόμουν να κάνω μεταπτυχιακό στον αντίστοιχο τομέα..

 

construction management - ότι πληροφορία δεκτή.. thanks in advance..:lol:

Link to comment
Share on other sites

giannhspatra.... Δεν ξέρω αν κατάφερες να βρεις βιβλιογραφία, αλλά μην φοβάσαι θα πάθεις και θα μάθεις! Αυτοσχεδίασε... Το εργοτάξιο έχει κανόνες αλλά οι περισσότεροι είναι άγραφοι και δεν διδάσκονται... (ή τουλάχιστον εγώ ήμουν στουρνάρι και τα έμαθα δια της πρακτικής!!!). Το τμήμα πολιτικών μηχανικών του ΑΠΘ έχει πολύ καλές σημειώσεις στο site του.

dimzo... Η μέλετη δεν είναι τέχνη που θα μάθεις και θα την πιάσεις αν πεινάσεις! Χρειάζεται να ξέρεις και να την διαβάζεις και να την αλλάζεις!!! Οπότε κοίτα το λίγο πιο ζεστά! Ακόμα και στο εργοτάξιο θα χρειαστεί να την μάθεις... Όσο για τα λεφτά... εξαρτάται το αν είναι πολλά ή λίγα είναι θέμα, πίστεψέ μου ποοοοοολύ υποκειμενικό!!!

 

Καλή αρχή λοιπόν!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Έκανα αναζήτηση αλλά δε βρήκα κάτι αντίστοιχο και για να μην ανοίξω καινούριο thread, είπα να ρωτήσω εδώ.

Έχει κανείς μήπως καμιά σημείωση ή παραδείγματα για διαγράμματα δικτύου; Έχω το βιβλίο του Καστρινάκη αλλά έχει μόνο 2-3 παραδείγματα τα οποία δεν μου αρκούν και δυσκολεύομαι με το μάθημα.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου kostaspde.Θα σου προτείνω το βιβλίο του καθηγητή μου. 'εισαγωγή στο χρονικό προγραμματισμό των κατασκευών' του Παναγιωτακόπουλου ISBN 978-960-8065-60-4. Και ένα άλλο 'διαχειριση έργων' ISBN 978-960-6647-66-6. Ελπίζω να σε βοηθήσουν για αρχή. Καλό διάβασμα...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.