Μετάβαση στο περιεχόμενο

Panels made in...country of origin


Recommended Posts

ALEO δεν είναι ακριβώς έτσι έως καθόλου έτσι. Όσο ήταν made in Germany τα CONERGY POWER PLUS που μία ωραία πρωία ανακαλύψαμε ότι είναι στην Πολωνία το εργοστάσιο στις φωτογραφίες. Χωρίς αυτό να ρίχνει την ποιότητα. Το τι παραμύθα τρώμε με ενοχλεί απλώς.

Link to comment
Share on other sites

@pvt solar

Χωρίς να έχω διάθεση να σε αμφισβητήσω ,έχεις κάποια στοιχεία ή πληροφορίες να παραθέσεις?

To μόνο που μπορώ να κάνω εγω είναι να επισυνάψω τα certification of origin που μου έχουν στείλει απο την αντιπροσωπεία και την προφορική διαβεβαίωσή τους (σε έντονο τόνο μάλιστα!) πως τα Αleo είναι made in Germany-Spain .

Εάν ισχύει το αντίθετο αντιλαμβάνομαι πως είναι αρκετά χοντρό....Σε κάθε περίπτωση όμως εάν γνωρίζεις κάτι παραπάνω θα σε παρακαλούσα να το μοιραστείς μαζί μας.

aleo prenzlau.pdf

aleo spanien.pdf

Letter-FG82-2011-07-26_Italy_5002617_Aleo_Solar_final.pdf

Link to comment
Share on other sites

@ Sonik

Δεν βλέπω να διαφωνείτε, τα αλέο σαν πάνελ είναι γνωστό ότι κατασκευάζονται στην Γερμανία και την Ισπανία και όντως μπορείς να κάνει trace απο που έρχονται

Αυτό που δεν μπορείς να ξέρεις είναι η προέλευση των κυψέλων εκεί χάνεται η μπάλα

Link to comment
Share on other sites

@jsk

Σίγουρα δεν διαφωνώ με τον pvt solar και ούτε δουλεύω φυσικά στην Aleo , απλώς απο την στιγμή που έχουν εγκατασταθεί καμια 10ριά στέγες με aleo έχοντας την εντύπωση πως είναι made in Germany (το assembly τουλάχιστον) ,εφ'όσον ισχύει κάτι άλλο καταλαβαίνεις πως θα με εκθέσει αρκετά στους πελάτες μου (γιατι κάποια στιγμή θα βγει στην φόρα εφ'όσον ισχύει).

Και το αναφέρω αυτό γιατί κατάλαβα απο τα λεγόμενα του pvt solar ο οποίος συγκρίνει την περίπτωση του Conergy Powerplus για το οποίο το assembly line όπως αναφέρει είναι στην Πολωνία (το οποίο παρεπιπτόντως δεν γνώριζα) με την περίπτωση της Aleo.Εάν κατάλαβα λάθος ας με διορθώσει.

Τέλος όσον αφορά τις κυψέλες , όντως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε 100% την προέλευσή τους και δυστυχώς πρέπει να βασιζόμαστε στον ''λόγο'' της κάθε εταιρείας

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με τον Sonik79, αν γνωρίζεις κάτι pv-t πες το, αλλιώς είναι κρίμα να δημιουργούνται εντυπώσεις...Assembly line Γερμανία/Ισπανία, κυψέλες και κάποια άλλα υλικά από διάφορους προμηθευτές (όπως, νομίζω, οι περισσότερες εταιρείες)...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.