Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα με κολόνα


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΞΕΘΑΒΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ TOPIC , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΟ ΥΠΟ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ "ΨΙΛΟΦΑΓΩΘΕΙ" - ΡΑΓΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ Η ΚΟΛΩΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΙΠΛΟPOSTARΩ ΑΛΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΌΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΟ ΥΠΟ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ "ΨΙΛΟΦΑΓΩΘΕΙ" Η ΚΟΛΩΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μπορείτε να συμβουλευτείτε μηχανικό εμπιστοσύνη σας ο οποιος θα έρθει να δει το πρόβλημα. Εκτός όμως από το άμεσο στατικό λόγω της απώλειας διατομής, υπάρχει και η περίπτωση διάβρωσης οπλισμού εξαιτίας διαφυγής ρεύματος από τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Link to comment
Share on other sites

....

ΕΧΕΙ "ΨΙΛΟΦΑΓΩΘΕΙ" - ΡΑΓΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ Η ΚΟΛΩΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

....

....

 

Καλό έως απαραίτητο αφού διαπιστώνεις ρηγματώσεις σε κολώνα, να συνεργαστείς με έμπειρο Πολιτικό Μηχανικό να κάνει την αυτοψία και να γνωματεύσει.

Όπως δεν παίζουμε με τον ηλεκτρισμό έτσι δεν παίζουμε και με τις κολώνες.

Εξ αποστάσεως δεν λύνονται αυτά και σωστά ανησυχείς.

 

 

(αν δεν έχεις ειδικό λόγο να φωνάζεις μη γράφεις με κεφαλαία, το απαγορεύει και ο κανονισμός του φόρουμ)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.