ilias Δημοσιεύτηκε May 25, 2012 at 10:02 πμ Δημοσιεύτηκε May 25, 2012 at 10:02 πμ Δεν μου έχει ξανατύχει γι΄ αυτό θέλω μία μικρή βοήθεια. Μου ζητήθηκε να εκδόσω Οικ. άδεια για κατασκευή υπερυψωμένης βάσης (κατά 1,20 m από το φυσικό έδαφος) από σκυρόδεμα, όπου εκεί πάνω θα τοποθετηθεί τροχόσπιτο. Τι χρειάζεται ρε παιδιά σ΄ αυτές τις περιπτώσεις από μελέτες?? Λόγω υπερύψωσης πάει ΕΠΑΕ ή Αρχιτεκτονική επιτροπή πλέον? Προϋπολογισμός με αναλυτικό? Με ΙΚΑ τι?
αστέριος Δημοσιεύτηκε May 25, 2012 at 11:25 πμ Δημοσιεύτηκε May 25, 2012 at 11:25 πμ Δηλ. κατασκευή στον χώρο του οικοπέδου. Γιατί δεν το αντιμετωπίζεις όπως την περίφραξη?? Τοπογραφικό και όλα τα ΑΡΧ. Ισως και στατικά ( μπορεί να χρειαστεί να υπολογισθούν φορτία του τροχοσπίτου). ΙΚΑ: Πίνακας 2 (αναλυτικός). Υ.Γ. Οσο τα έγραφα αυτά γελούσα. Οχι ειρωνικά, αλλά για το τι ζητάει ο κόσμος και σκεφτόμενος την έκφραση του πελάτη σου όταν του τα αναφέρεις. :-)
gio Δημοσιεύτηκε May 27, 2012 at 09:36 πμ Δημοσιεύτηκε May 27, 2012 at 09:36 πμ ναι μαλλον τοπογραφικο-αρχιτεκτονικα-στατικα γιατι σιγουρα θα εχεις και σκαψιμο αλλα και οπλισμο. Οσο για ΙΚΑ καλα ειπε ο συναδερφος. πηγαινε με αναλυτικο. Δεν νομιζω αρχιτεκτονικη επιτροπη.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα