Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Από περιέργεια, τι κατηγορία βγάζετε τα κτίρια προ ΚΕΝΑΚ;

Στην περιοχή μου τα βγάζουν από Δ και κάτω. Ιδιαίτερα αν έχει συρόμενα, επειδή δεν υπάρχει μόνωση στο τμήμα που χωνεύεται το συρόμενο, βγαίνουν άνετα και Ε ή παρακάτω. Για τον λέβητα ούτε συζήτηση. Δεν υπάρχει λέβητας που να υπερβαίνει μόνο 25% την ισχύ της μελέτης.

Είχα υπολογίσει σε μονοκατοικία απώλειες ~9000Kcal/h, είχα επιλέξει λέβητα 30.000~34.000Kcal/h (ο τοπικός αντιπρόσωπος δεν έφαιρνε μικρότερο) και τελικά ο ιδιοκτήτης έβαλε λέβητα 60.000 θερμίδες!!! Τι να πω μετά...

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Αν θες να είσαι εντάξει, αλλά και να τσακωθείς και με τον εαυτό σου (εννοείται πως βάζω κι εμένα μέσα); Όπως είπες: χαλαρά Ε και ...χαίρε βάθος απύθμενο.

Ε, κάτι λίγα σώνονται και πάνε κατηγορία Δ.

Πως; Να έχουν -παράδειγμα- όντως τοποθετήσει κυκλοφορητή inverter, λες πως και η μελέτη θερμομόνωσης "δεν αμφισβητείται εμφανώς" και να' σου ακόμα και .....Γ. Τέτοια πράγματα.

Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω +1000 γι' αυτό που έγραψες και παραδέχτηκες σε σχέση με την εγκατεστημένη ισχύ.

Σε παραδέχομαι φίλε!!!!

Δημοσιεύτηκε

Εχω βγαλει και διαμερισμα Β του 1985

Βεβαια εντελώς πλασματικο μιας και ξερουμε οτι δεν εφαρμοστηκε η μελετη θερμομονωσης αλλα δε μπηκα στη διαδικασια να την αμφισβητησω

Ουτε καν να παρω τα μεγιστα κατα ΚΘΚ, πηρα τους συνετελεστες της μελετης

Ειχε ατομικο φυσικο αεριο (με Δ αυτοματισμους) και 3 τ.μ. περιπου ηλιακο στο δωμα...

Β καραμπινατο μου βγηκε...

Και οικοδομη που τη μελετη την εκανε ο πατερας μου, επισης του 1985, με μελετη θερμομονωσης που εφαρμοστηκε κατα γραμμα (σκυλος ο μπαμπας, η πρωτη του οικοδομη ητανε!) και ατομικο φυσικο αεριο βγαινει Γ και, δυστυχως, δε μπορω να το στο εξοικονομω...

Καλημερα!

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα φίλε, που βλέπω το ξενυχτάς :smile: . Όπως το είπες "σκύλος ο μπαμπάς..". Έτσι ναι. Βγαίνει τμήμα κτιρίου κατηγορία Γ.

Τώρα για το Β που λες.... :confused:

Δημοσιεύτηκε

Συνηθως με 4ωρα ειμαι καθε βραδυ...

Και ερχεται το ΣΚ και πεφτω σε λιθαργο :mrgreen:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.