Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τηλεμετρία Kaco με το prolog


apaixtos4

Recommended Posts

Καλησπερα. Το ιδιο μηχανημα εχω και εγω. Εφερα τεχνικο που ειχε φτιαξει και αλλα Kaco και μου ανοιξε θυρα παρομοια μ αυτη που γραφεις..απλα εγω δεν εκανα αιτηση στην kaco γιατι ηθελε συνδρομη..το παρκο ειναι κοντα στο σπιτι μου και συνδεσα ασυρματα το καταγραφικο με το σπιτι που εχω ιnternet βλεποντας τα δεδομενα που γραφει το καταγραφικο σαν να εισαι στο παρκο..επισης μου ανοιξε αλλη μια θυρα για παρακολουθηση του παρκου οπου και αν βρισκομαι...ακομα και απο i-phone ανα πασα στιγμη απο οπουδηποτε βλεπω τα δεδομενα του καταγραφικου σε ζωντανη συνδεση...

Link to comment
Share on other sites

Οτι θες να μου πεις. prolog XL εχω και εγω.τα παραπανω μπορουν να γινουν και με 3G δικτυο αν εχει σημα στο σημειο που ειναι το καταγραφικο..dyndns ειναι οι θυρες που ανοιξε..

Edited by gianniskriti
Link to comment
Share on other sites

3g router

portforwarding

dyndns ή κάποιο άλλο dns service και είσαι οκ

το APN (vpn-internet) το θέλεις για να μπορείς να μπείς στο καταγραφικό επευθείας.

η outgoing επικοινωνία δεν το απαιτεί, αν θές όμως πρόσβαση επέξω προς τον 3g router τότε ναι πρέπει να το ενεργοποιήσεις.

Καλά η Kaco ζητάει χρήματα για το upload των Data?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

για αυτο το θεμα,συνδεσα το prolog xl με τους inverters, με rs485,και εβαλα μια καρτα κοσμοτε.στο prolog στα λαμπακια το τριτο που εχει ενα τηλεφωνο(που ειναι νομιζω αν επικοινωνει το prolog)δεν αναβει καν,ενω το δευτερο αναβοσβηνει πρασινο...γνωριζει κανεις τι ρυθμιση χρειαζετε?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.