Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυθαίρετο σε παραδοσιακό οικισμό


Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω για αυθαίρετα κτίσματα σε παραδοσιακό οικισμό και σε δημόσιο κτίριο (πρόκειται για τράπεζα). Υποβάλλω αίτηση στην επιτροπή της παρ. 9 του άρθρου 24 του Ν.4014/2011 όπου επισυνάπτω α) φωτογραφίες του αυθαίρετου κτίσματος και β) σχέδια κάτοψης και τομής σε κλίμακα 1:100, τα οποία θα συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση του μηχανικού ότι είναι ίδια με αυτά που θα εισαχθούν στο πληροφοριακό σύστημα του ΤΕΕ, σύμφωνα με το υπ΄ αριθμ.πρωτ 21037/27-04-2012 έγγραφο του ΥΠΕΚΑ. Έχει συσταθεί η συγκεκριμένη επιτροπή της παρ. 9 του αρθρου 24??Πληρώνω το παράβολο, κάνω προσωρινή υπαγωγή και μετά υποβάλλω φάκελο στην αρμόδια Υ.ΔΟΜ. με τα α) και β) δικαιολογητικά? Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Δε γνωρίζω να σου απαντήσω αλλά μου γεννάς κάποιες απορίες. Οι Τράπεζες (αν εξαιρέσεις την ΤτΕ και δε ξέρω για τώρα την Αγροτική) λογούνται για δημόσια κτήρια? Και απ'ότι ξέρω συνήθως οι περισσότερες τα κτήρια που στεγάζονται είναι νοικιασμένα από ιδιώτες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.