Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιλογή Θέματος Διπλωματικής στους ΠΜ


Recommended Posts

Από το

  1. θέμα που σε ενδιαφέρει και τον
  2. καθηγητή που μπορείς να συνεννοηθείς αλλά και να σου ανοίξει περαιτέρω δρόμους.

Πιάσε έναν έναν τους καθηγητές σου και δες τί έχουν να σου πουν

Link to comment
Share on other sites

Ναι, παίρνεις στην σείρα τους επόπτες που σε ενδιαφέρουν και τους ρωτάς. Ρώτα τη γραμματεία σας αν υπάρχει κάποια λίστα με θέματα.

Link to comment
Share on other sites

Θα προτιμούσα τον δύσκολο δρόμο... Δεδομένου ότι τα πράγματα είναι σε άσχημη κατάσταση, θα προτιμούσα ν' αφιερώσω λίγο χρόνο παραπάνω για να κάνω σωστή δουλειά.

Η αλήθεια είναι, ότι δεν τα πηγαίνω τόσο καλά με τον προγραμματισμό, αλλά δεν το αποκλείω σαν ιδέα, αν όχι καθαρά με την ανάπτυξη προγράμματος, με την ένταξη κάποιου προγράμματος στην εργασία, για τη μελέτη κάποιων στοιχείων. Χρόνος να υπάρχει και ενδιαφέρον και είμαι διατεθειμένη να τα αφιερώσω και τα δύο. Επίσης θα μ' ενδιέφερε και κάτι που να σχετίζεται με την εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας, με στόχο φυσικά να βελτιστοποιηθούν ήδη εφαρμοζόμενες μέθοδοι ή ν' αναπτυχθεί κάποια καινούργια.

Link to comment
Share on other sites

Piga Erasmus Ispania kai ekana kai praktiki askisi stin Kroatia. Eida oti kai ta dyo metrisan poli stous ergodotes mou. O sindiasmos diplwmatos apo to EMP alla kai eyryterou prosanatolismou pros to exwteriko

Link to comment
Share on other sites

Georgia Exeis psaxei na deis ti ipotrofies dinei i ELlada gia Erasmus?To 2005 itan 310 euro/mina. Το ιδανικό ήταν για τουσ νορβηγούς φοιτητές οι οποίοι λαμβάναν 1000 ευρώ το μήνα! Σκεφτόμουν να πάω για μεταπτυχιακό στη ΝΟρβηγία και να κάνω δεύτερο εράσμους :smile:

Edited by vasilis81
Link to comment
Share on other sites

Πήγε ένας φίλος μου, φυσικά έπαιρνε επίδομα, το οποίο κάλυπτε τη διαμονή του εκεί. Αν λάβουμε υπόψη, όμως, τα προσωπικά του έξοδα διαβίωσης, του βγήκε πιο ακριβό το erasmus απ' ότι εδώ... Χωρίς τα εισιτήρια για τις μετακινήσεις του φυσικά... Αν με κάλυπταν τα χρήματα από τις υποτροφίες θα είχα φύγει ήδη! :D

Φυσικά σε κάθε χώρα είναι άλλο και το ποσό της υποτροφίας. Το κακό είναι πως άλλα τα 300 ευρώ του 2005 και άλλα τα 300 ευρώ του 2012... :( Γι' αυτό το εξωτερικό αναβάλλεται μέχρι να πάρω δίπλωμα!!! Αυτό που με προβληματίζει για την ώρα είναι το θέμα της διπλωματικής.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.