Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή μηχανικού συνεργάτη με τράπεζα για δάνεια


viki

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πόσο αμοιβεται ένας μηχανικός ελεύθερος επαγγελματίας για να συνάψει σχέση εργασίας με ιδιωτική τράπεζα ώστε να συντάσσει προϋπολογισμούς ή ν α ελέγχει αυτούς και να διενεργεί αυτοψίες. πώς χρεώνεται αυτή η εργασία κάθε φορά περίπου;;;;

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται. Τις περισσότερες φορές πληρώνεσαι με το κομμάτι, δηλαδή για κάθε αυτοψία που θα κάνεις. Μία συνηθισμένη τιμή είναι γύρω στα 100 ευρώ για κάθε εκτίμηση. Σε αυτά τις πιο πολλές φορές προσθέτεις κάποιο ποσό εάν σου ζητηθεί να συντάξεις προϋπολογισμό (γύρω στα 50 ευρώ), ή προσθέτεις εάν το ακίνητο είναι μακριά, οπότε χρεώνεις εκτός έδρας. Εννοείται ότι πληρώνεσαι και για κάθε αυτοψία που θα κάνεις για να βεβαιώσεις το στάδιο των εργασιών κ.τλ.

Υπάρχουν και τράπεζες που πληρώνουν το μηχανικό με ένα ποσοστό του υπό εκτίμηση ακινήτου, όμως μην περιμένεις στις περισσότερες περιπτώσεις τιμές πολύ διαφορετικές.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η κάθε τράπεζα έχει συνήθως το δικό της μισθολόγιο και το δικό της τρόπο λειτουργίας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.