Μετάβαση στο περιεχόμενο

Bsc & Msc στην Αγγλία - ΕΔ - Εργασία


Recommended Posts

Συνήθως σε συναφή αντικείμενο τα χρόνια του ΤΕΙ αναγνωρίζονται και γλιτώνεις 2 έτη. Συνεπως παίρνεις το BSc σε 1 και το MEng σε 2. MSc ξεκινάς μόνο με το πτυχίο σου. Μπορείς πλέον να απευθυνθείς και σε ιδιωτικό πολυτεχνείο στην Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

Πριν από χρόνια 2003...Στην Αγγλία που φοιτούσα, ήρθε παιδί από μηχανολογίας Πατρών....Θέλησε να γραφτεί σε κάποιο έτος BSc mechanical engineering...δεν του αναγνώρισαν τίποτα απλά ξεκινούσε 1έτος χωρίς foundation. Τελικά κατέληξε σε M.Sc....αλλά γυρίζοντας στην Ελλάδα μία τρύπα στο νερό....

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους!

 

Αυτό που είπα παραπάνω είναι αυτό που έγραψε ο Σταύρος οτι "Συνήθως σε συναφή αντικείμενο τα χρόνια του ΤΕΙ αναγνωρίζονται και γλιτώνεις 2 έτη. Συνεπως παίρνεις το BSc σε 1 και το MEng σε 2" . Απο πολλούς πάντως έχω ακούσει οτι τελικά δεν 'αναγνωρίζεται τίποτα' (όχι στην αρχιτεκτονική τουλάχιστον). Όσο για το ιδιωτικό πολυτεχνείο θεωρώ οτι είναι 'πεταμένα λεφτά' γιατί επίσης έχω την εντύπωση οτι δεν τα αναγνωρίζει το ΤΕΕ!

 

Τουλάχιστον στο εξωτερικό αναγνωρίζονται οι αποφοιτοι ΑΤΕΙ και κάνοντας ένα Msc (εκεί και όχι Ελλάδα) μπορεί κανείς να βρει μια αξιοπρεπή δουλειά. (ikaros 13 εάν τώρα όποιος φύγει για Msc και γυρίσει στην Ελλαδίτσα και ΑΕΙ να έχει τελειώσει μάλλον δύσκολα θα τα βρεί -τουλάχιστον στον τομέα των μηχανικών-)

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά και μπορεί, δεν στο λέω έτσι αόριστα, ξέρω παιδιά που δουλεύουν στην Αγγλία παραπάνω από αξιοπρεπώς.....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.