Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρατήριο υγρών καυσίμων


filarakos28

Recommended Posts

Καλησπέρα σας συνάδελφοι έχω μία απορία γιατί απο το συγκοινωνιών δεν μου δίνουν την μελέτη να αντλήσω κάποιες πληροφορίες που πρόκειται για μία μεταβίβαση αδείας λειτουργίας ενός πρατηρίου και όταν λέω δεν μου δίνουν δεν εννοώ να την πάρω και να φύγω αλλά να βρώ μέσα στο φάκελο πληροφορίες για τις εγκατεστημένες δεξαμενές κ.τ.λ Πώς πρέπει να ενεργήσω;ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Να τους το ζητησεις εγγραφως? Γιατι δεν σου δειχνουν το φακελο? Βαριουνται, φοβουνται μην τους φας την εξωτερικη δουλεια ή παιζει κατι αλλο?

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω τι γίνετε εγώ απλά τους ζήτησα τον φάκελο για να βρώ κάτι σχετικό με τις δεξαμενές γιατι ο ιδιοκτήτης δεν έχει τιποτα στα χέρια του μόνο μία κάτοψη έχει και την έγκριση περιβαλ.όρων και μου είπαν απο την διέυθυνση ότι μόνο σε περίπτωση μεταβολών δίνουμε την μελέτη,αν είναι δυνατόν,γιαυτό έκανα την ερώτηση εδώ στο foroum για να μου απαντήσετε απο την εμπειρία σας τι συμβαίνει και αν είναι νόμιμο αυτό.ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Κανονικά μπορούν να μην σου δώσουν τίποτε από φάκελο που έχει συντάξει άλλος μηχανικός. Εσύ πρέπει να τους πας μία εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη (εφόσον είναι το ίδιο πρόσωπο που αναγράφεται στην άδεια) ότι σε εξουσιοδοτεί να προβείς σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες κλπ...... Αν και στην περίπτωση αυτή σου αρνηθούν πρόσβαση (που δεν νομίζω) να πάρεις τον ιδιοκτήτη και να πάτε μαζί. Σε αυτόν είναι υποχρεωμένοι να του δώσουν ότι στοιχεία θέλει από τον φάκελο.

Link to comment
Share on other sites

Κανονικά μπορούν να μην σου δώσουν τίποτε από φάκελο που έχει συντάξει άλλος μηχανικός. Εσύ πρέπει να τους πας μία εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη .............................. Σε αυτόν είναι υποχρεωμένοι να του δώσουν ότι στοιχεία θέλει από τον φάκελο.

 

ναι σωστα δοκιμασε με εξ.τηση και προετοιμασε τον ιδιοκτητη να ειναι ετοιμος πως μπορει να κανει μια βολτα

κανονικα απο εκει, αν και λαθος, μονο στην πολεο γινονται αυτα χωρις εξουσιοδοτηση...... εκει κακομαθαμε.......

τωρα αν σε εξουσιοδοτηση κ παρουσια του δε κανουν κατι ...... βουτα τους

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

εγω νομιζω οτι καθε δημοσια υπηρεσια ειναι υποχρεωμενη να δινει οποιοδηποε στοιχειο δεν ειναι απορρητο ή δεν εμπιπτει στις διαταξεις προσωπικων δεδδομενων.

 

Ολα τα δημοσια εγγραφα (μεταξυ των οποιων και οι μελετες) ειναι προσβασιμες απο τους ενδιαφερομενους.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ίσως είναι αυτονόητη η απάντηση για κάποιους..... έκανα μία γρήγορη αναζήτηση στην νομοθεσία των πρατηρίων υγρών καυσίμων για το αν υπάρχει κάποια δέσμευση στην χωρητικότητα των δεξαμενών αλλά δε βρήκα κάτι. Υπάρχει κάτι που να με περιορίζεί?

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

δεν εχω κατι αμεσο να σου πω

θα ψαχνα και τις πυροσβεστικες διαταξεις παντως

για περιορισμους

 

εχω λιγο τρεξιμο το απογευμα θα δω τι μπορω να σου πω

Edited by OTTO_engine
Link to comment
Share on other sites

Σ'ευχαριστώ πολύ. Το ψάχνω γιατί σε υφιστάμενο πρατήριο έχουν μεγαλύτερες δεξαμενές από τις δηλούμενες και βλέπω ότι μπορώ με το Άρθρο 9 του 4014 να το δηλώσω. Απλά απορώ γιατί δεν το κάνανε από την αρχή - καθ'ότι από την κατασκευή του υπάρχει αυτήν η παράβαση. Είναι εντός σχεδίου, αν σε βοηθάει να βρεις κάτι από τους περιορισμούς.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.