Jump to content

maneni

Core Members
 • Content Count

  1,568
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

maneni last won the day on November 9 2019

maneni had the most liked content!

Community Reputation

382 Πολύ καλή

4 Followers

About maneni

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Πατρα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος

Recent Profile Visitors

2,996 profile views
 1. βρε τους ηρωες του ΔΥ. Που διορίστηκαν με το σπαθί τους και την αξία τους με καθόλα αξιοκρατικές διαδικασίες. Και καθημερινά με παρρησία προσέρχονται στην εργασία τους για να τιμήσουν το "ψωροκάμματό" τους. ΚΑι τώρα αντιδρούν για το δημόσιο συμφέρον....
 2. εννοείς ότι το δίκτυο τροφοδοτεί δεξαμενή και από τη δεξαμενή τροφοδοτείται το σπίτι? Και θέλεις να πίνεις από αυτό το νερό? Οκ γίνεται, αλλά δε θα σου πω τι σύστημα είναι αυτό (μιλάμε για σωστό σύστημα και όχι ότι αλχημείες ισχυρίζεται ο καθένας) γιατί αν ακούσεις την τιμή θα λιποθυμήσεις..... Εναλλακτικά βάζεις μια μικροφίλτρανση ή ακόμα καλύτερα μια Α/Ο (για το πόσιμο) και ανάβεις κεράκια ή παίζεις τζόκερ ή μαθαίνεις τη θεωρία των πιθανοτήτων......
 3. και μετά απορούμε που είμαστε οι σερβιτόροι της ευρώπης και όχι μόνο....
 4. να διαμαρτύρεται ο εργοδότης το καταλαβαίνω. Εσύ όμως γατί αντιδράς? Όσο περισσότερες ώρες τόσο μεγαλύτερη η αμοιβή (ασχέτως αν η αναλογία ανα ώρα μικραίνει). Με τόσες ώρες ο εργοδότης θα έπρεπε να είχε κάποιον υπάλληλο για ΤΑ. Απορώ που δεν το έχει κάνει. Από την άλλη εργοστάσιο με τόσο προσωπικό που να μην έχει ως εργαζόμενο κάποιον μηχανικό, τι να πω. Το σίγουρο είναι ότι για τόσες ώρες η αμοιβή μάλλον δεν θα είναι καλή (εννοώ αμοιβή /ώρα). Από την άλλη το σίγουρο είναι ότι η πραγματική απασχόληση θα είναι λιγότερες ώρες. Οπότε ζύγισέ τα και κρίνε για την προσφορά που θα δώσεις.
 5. γιατί βάζεις μέγιστο αριθμό επισκέψεων 2 φορές / μήνα? Οι ελάχιστες ώρες αφορούν σε περιπτώσεις με μικρό αριθμό εργαζομένων.
 6. Σύμφωνα με τους κανονισμούς ο Μ/Σ γαλβανικής απομόνωσης είναι ένα μέτρο προστασίας έν;αντι έμμεσης επαφής ενώ ο ΔΔΕ αποτελεί μέτρο πρστασίας τόσο έμμεσης όσο και έναντι άμεσης (συμπληρωματικά) επαφής. Άρα η ύπαρξη ΔΔΕ καθιστά προαιρετική τη χρήση Μ/Σ γαλβανικής απομόνωσης. Προφανώς ο ΔΔΕ θεωρείτε ανώτερο αλλά δεν παύει ο συνδυασμός των 2 να αποτελεί μια πρόσθετη ασφαλιστική δικλείδα. Κανένα μέτρο προστασίας δεν έιναι πανάκεια αφού μπορεί να αστοχήσει. Ο συνδυασμός μέτρων αυξάνει το συντελεστή ασφαλείας.
 7. για όσους δεν χρησιμοποιούν POS αλλά ανγκάζονται να έχουν, μια χαρά είναι. Αφού στην πράξη δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν.
 8. και η μετάφραση για εμάς που δεν είμαστε και οι πλέον ειδικοί? Γιατί έτσι όπως το λέει είναι σαν να λέει αγνοήστε το ΠΔ και αυτοσχεδιάστε....
 9. νομίζω ότι είσαι μπερδεμενος ή αυτα που λες δεν έχουν νόημα και δεν ξερω απο που να το πρωτοπιασω. Δεν ανέφερα ή υπονόησα διατομή, η ελάχιστη διατομή που ανα΄φερεις δεν υφίσταται, κατέληξες σε αγωγό αντοχής 25ανά φάση με 32 ασφάλεια κλπ. Επί τπυ ερωτήματος δεν μπορώ να πω κάτι γιατί το ερώτημα είναι ασαφές. Αναφέρει ότι το συνολικό φορτίο 10 κυκλωμάτων είναι 40Α αλλά δεν μας λέει αν είναι τριφασικά (άρα 3χ40) ή μονοφασικά (οπότε πως κατανέμονται ανά φάση).
 10. δεν γνωρίζω να υπάρχει νομοθεσία για το συγκεκριμένο που ρωτάς. Εκείνο που γνωρίζω είναι η νομοθεσία προβλέπει επιτρεπόμενα όρια θορύβου από τη δραστηριότητα στα όρια του γηπέδου. Οπότε τα κλιματιστικά δεν εξετάζονται ξεχωριστά αλλά σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα.
 11. δεν έχω πρόβλημα να κάνω ΥΔΕ σε οποιασδήποτε εγκατάσταση ακόμα και σε νέα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν υπογράφω προσυμπληρωμένα έντυπα. Θα κάνω κανονικά τον έλεγχο και ότι προκύψει.
 12. που αναφέρεται στον κανονισμό ότι απαιτείται αντίσταση ηλεκτροδίου γείωσης μικρότερη από 2Ω? Άλλο επιβάλλεται και άλλο συστήνεται. Ακόμα και σε ΤΤ σύστημα μια ράβδος είναι αρκετή (με την προσθήκη ΔΔΡ)....
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.