Jump to content

maneni

Core Members
 • Content Count

  1,440
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

maneni last won the day on November 9

maneni had the most liked content!

Community Reputation

341 Πολύ καλή

4 Followers

About maneni

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Πατρα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος

Recent Profile Visitors

2,744 profile views
 1. βλέπεις πουθενα να λέει ότι δεν έχει επισκεφθεί το χώρο?
 2. όταν αγοράζεις κάτι ΗΠΑ δεν έχει ΦΠΑ. Οπότε δεν μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό στο αντίστροφο.
 3. Καλύτερα να απευθυνθείς σε λογιστή για σίγουρη απάντηση. Εγώ γνωρίζω με επιφύλαξη ότι 1. Οχι 2. Ελληνική και αν θέλεις συμπληρώνεις και αγγλικά ΥΓ @Arche ώρες ώρες λες κάτι κουφά........ Διάβασε το συννημμένο. 4400_special_credit_terms.pdf
 4. όσο και σημαντικά να έιναι τα λάθη της παθητικής, η πυροσβεστική δεν μπορεί και δεν εέχει δικαίωμα να μην εγκρίνει την ενεργητική. Μόνο στις περιπτω΄σεις όπου τα λάθη της παθητικής επηρρεάζουν τα μέσα ενεργητικής προστασίας μπορεί να γίνει αυτό που αναφέρεις.
 5. διαφωνώ με αυτό που λές. Δηλ πως βοήθησε τα χαμηλά εισοδήματα? Όλοι είχαν τους ίδιους συντελεστές. Μάλιστα σε αυτούς που ήταν κάτω απο το πλαφόν στην πράξη το ποσοστό ανέβαινε. Και σε αυτούς που ήταν πάνω απο το άνω πλαφόν το ποσοστό μειωνόταν. Βέβαια σε σχέση με τις ασφαλιστικές κλάσεις και την αντιστοιχία με τα έτη προφανώς πλήρωναν περισσότερο αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με αυτούς που σκοτώνουν αμοιβές. Έδαφος και παράταση ζωής σε αυτούς που σκοτώνουν τις αμοιβές είναι τα μέτρα ή οι ανοχές που τους επιτρέπουν να μην πληρώνουν τις όποιες εισφορές, φόρους, συνδρομές κλπ. Αυτά γενικά που οδηγούν σε αθέμιτο ανταγωνισμό. Σε άθε περίπτωση ο νόμος κατρούγκαλος (αρχικός) μπορείς να πεις ότι ήταν άδικος (πληρώνεις ανόμοια για το ίδιο αντάλλαγμα) αλλά όχι ότι δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό.
 6. τι όριο να βάλουν συνάδελφε? έχουμε ξεβρακωθεί μόνοι μας. δε χρειαζόμαστε βοήθεια......
 7. από υπέρταση/υπόταση ο επιτηρητής. Απο κρουστικε΄ς τάσεις / εντάσεις αντικεραυνικα
 8. να υποθεσω ότι είσαι ή πλησιάζεις σε ηλικία συνταξιοδότησης? Ο περισσότερος κόσμος αγωνιά αν θα καταφέρει να πληρώσει τις εισφορές και χ...στηκε για το ποσό της σύνταξης. Λες και στο τέλος θα πάρεις αναλογικά με το τι θα έχεις πληρώσει....
 9. το πρωτο που έπρεπε να ψάξετε είναι ο κανονισμός της "πολυκατοικίας", αν έχετε. Γενικά δεν επιτρέπετε οποιαδήποτε εγκατάσταση σε κοινόχρηστο χώρο χωρίς τη συγκατάθεση των συνιδιοκτητών. Υπάρχει πρόβλεψη για εγκατάσταση ετομικής θέρμανσης (και αποκοπή από την κεντρική) αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
 10. μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Εννοούσα ως ώφειλε κατά την άποψη της ΥΔΟΜ. Εγώ ως μηχανολόγος δεν μπορώ να έχω εμπεριστατωμένη άποψη επί του θέματος. Αλλά επενέβηκα γιατί είδα ότι άλλα έλεγες εσύ και άλλα σχόλια διάβαζα από κάτω, όπως ήδη αναφέρθηκες....
 11. αν θες άκαυστο μονωτικό, το σύνηθες είναι ο πετροβάμβακας
 12. νομίζεις ότι το πετρέλαιο χρησιμοποιείται μόνο ως κάυσιμη ύλη? Σκέψου το σενάριο ότι από αύριο το πρωϊ έχεις εξασφαλίσει όση ηλεκτρική ενέργεια θέλεις (από ΑΠε, πυρηνική κλπ) και με ε΄να μαγικό τρόπο έχεις αντικαταστήσει όλες τις ΜΕΚ με άλλες (υπαρκτές ή ανύπαρκτες). Άρχισε τώρα να καταγράφεις τι άλλο θα σου λείψει..... Ακόμα και τους ίδιους τους κινητήρες αμφιβάλλω αν μπορείς να τους ολοκληρώσεις.
 13. κάπου είχα δει νομίζω ανακοίνωση δεδδηε. επειδή δεν το βρίσκω πάρε αυτό https://electricalnews.gr/texnika-arthra/isxyra-reymata/dei-paragogi-metafora-dianomi/item/847-paroxes-dei-pros-oikiakoys-katanalotes
 14. η παροχή αυτή πάντα υπήρχε αλλά την χρησιμοποιούσαν μόνο για κοινόχρηστα. Τώρα επιτρέπουν και στις κατοικίες.
 15. ρε παιδιά μιλάτε για το ίδιο πράγμα? Ο vk σας λέει ότι έχει βγει άδεια για κατάστημα αλλά το λειτουργεί ως ΧΣΚ. και η ΥΔΟΜ επέβαλε πρόστιμο γιατί δεν είχε γίνει η αλλαγή χρήσης ως ώφειλε.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.