Jump to content

maneni

Core Members
 • Content Count

  1,593
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

maneni last won the day on November 9 2019

maneni had the most liked content!

Community Reputation

398 Πολύ καλή

2 Followers

About maneni

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Πατρα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος

Recent Profile Visitors

3,219 profile views
 1. αν θυμάμαι καλά, τα αντικεραυνικά προστατεύουν όταν το μήκος αγωγού είναι έως 10μ.
 2. στην εν λόγω περιφέρεια ανήκει και η αιτωλοακαρνανία. Θέλεις να δεις πόσες αιτήσεις έχουν κατατεθεί εκεί? Και τώρα πάω να απολυμανθώ που με έκανες να δικαιολογήσω δημοσίους υπαλλήλους..........
 3. αν θελεις να μετρησεις μονο τα καλώδια τότε τα αποσυνδέεις και από τις 2 μεριές. Αν θέλεις να μετρήσεις όλη τη στοιχειοσειρά τότε μέτράς με τα πανέλα "κουμπωμένα" και βραχυκυκλωμενα, όποια ώρα της ημέρας θέλεις.
 4. για χώρο ανάλογο ενός διαμερίσματος με μόνωση ΚΘΚ και χωρίς πρόσθετα ειδικά θερμικά ή ψυκτικά φορτία, το 18αρι είναι υπεραρκετό για 45τμ.
 5. κυριε εσεις ξερετε καλύτερα, μην ασχολειστε με τους άσχετους εδώ μέσα.... Κάντε αυτό που νομίζεται και σας ευχαριστεί. ΥΓ (επειδή διαβάζουν και άλλοι) . Οι συνάδελφοι σας λένε να φέρετε τώρα ηλεκτρολόγο, εγώ λέω δε βαριέσε. Αν δεν έρθει τώρα θα έρθει αργότερα να κάνει εκτεταμένες επισκευές. Βέβαια μπορεί να χρειασθεί και μπογιατζής, σοφατζής, πυροσβέστης κλπ...
 6. αφου θέλεις να το ακούσεις, μπορεί όντως να βγάζω απωθημένα γιατί εσένα πρέπει να σε λέω "συνάδελφο". Σου λέω να διευκρινήσεις τι είδους ρευματοδότες είναι και δεν καταλαβαίνεις (εσύ) τι λέω. Στις παλιές κατοικίες υπήρχαν οι διπολικοί ρευματοδότες που ΔΕΝ είχαν γείωση. Εκεί συνδέονται συσκευές με διπολικό ρευματολήπτη που δεν χρειάζεται γείωση (class ΙΙ αν έχεις ακουστα?.....). Αν είναι ρευματοδότες schuco τότε κακώς και δεν επιτρέπετε. Κατά πάση περίπτωση οι αρχικοί ήταν διπολικοί και κάποια στιγμή αλλάχθηκαν. Και πραγματικά θα ήθελα να μάθω πως συνδυάζεις το ξύλινο πάτωμα στην όλη
 7. δεν νομίζω ότι το ερωτηματολόγιο προβλέπεται να κατατεθεί ηλεκτρονικά (έχει γνήσιο υπογραφής). καλύτερα ταχυδρομικώς.
 8. έτσι όπως το ρωτάς, προκύπτει κάποιο πρόβλημα/θέμα για να γίνει κάτι? Διευκρίνισε αν οι ρευματοδότες είναι διπολικοί ή schuco. Και τι σχέση έχει το ξύλινο πάτωμα (έλεος.....)
 9. ποιος ανέφερε το ΔΕΔΗΕ? Η "ΥΔΕ" παραδίνεται στον πελάτη. Ο οποίος έχει υπογράψει (και εσύ έχεις το αντίγραφο) άρα αποδεικνύετε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι έχεις πάρει εντολή για να εκτελέσεις την εργασία. Αν ο πελάτης δεν πληρώνει αρμόδια είναι τα κατά τόπους δικαστήρια. ΚΑτα τα άλλα εσύ δεν καταθέτεις ψευδής ΥΔΕ (καλά είναι για γέλια και για κλάματα που το αναφέρεις εσύ αυτό) και έχεις φτιάξει μια μυθοπλασία για να "κοιμάσαι" ήσυχος.
 10. @mech.eng εκτός από τη νομοθεσία υπάρχει και η λογική, την οποία εσύ πας να καταργήσεις. Διάβασε τι γράφει η παρ. 2, 3 και 5 της δήλωσης που υπογράφεις και πες μου πως το συνδυάζεις αυτό με τα παρακάτω που έχεις δηλώσει: δεν έχω εγώ ευθύνη (η ευθύνη είναι δική του και μόνο δική του) η δήλωση βεβαιώνει ασφάλεια και απρόσκοπτη λειτουργία, ενώ το πρωτόκολλο αναφέρει ελλείψεις και σφάλματα και ότι δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΚΕΗΕ και της ΚΥΑ Φ50... Αν θέλεις να παραδώσεις ΥΔΕ για να πληρωθείς για μια μη ασφαλής εγκατάσταση τότε μπορείς να κάνεις ένα από τα 2:
 11. επίσης τι γίνεται με τις εκπτώσεις. Και τώρα με το ίδιο pass περνάς από γέφυρα, ολυμπία και αττική αλλά μόνο της ίδιας εταιρείας έχει έκπτωση.
 12. προφανώς και "δεν σωζόμαστε" εφόσον δεν εφαρμόζεται η κείμενη νομοθεσία. Αν οι διαδικασίες ήταν τυπικές και προβλεπόμενες δεν θα υπήρχαν "μάγκες και ριγμένοι ή θιγμένοι" αλλά παράξενοι και προβληματικοί.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.