Jump to content

Recommended Posts

Posted

θα σασ το χαλασω αλλα ετσι ειναι αυτα .....εχουμε ΝΕΑ , ΝΕΑ ΥΔΕ  , υποψιν οτι κανενας , περαν του υπουργου , δεν γνωριζε κατι .......εεεεε ρε με αυτους τους αριστους.... ο @Engineer  το ανεβασε στα dowloads

• Upvote 2
Posted (edited)

αυτές που ήδη έχουν εκδοθεί με παλιότερη ημερομηνία και δεν έχουν κατατεθεί ακόμα στο ΔΕΔΔΗΕ? Κανονικά είναι σε ισχύ? (θεώρηση γνήσιου υπογραφής πρίν τίς 08/10)

Edited by miltos
Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
Posted (edited)

Πρώτη γρήγορη ερώτηση!

Αν δεν έχεις Αδα ( διαύγεια) (μόνο πρωτόκολλο απο την οικεία περιφέρεια), που απαιτείται αναφορά στην άδεια ηλεκτρολόγου, εκεί τι γίνεται???

Edited by Bill22
Posted
8 ώρες πριν, katrmp said:

αυτές που ήδη έχουν εκδοθεί με παλιότερη ημερομηνία και δεν έχουν κατατεθεί ακόμα στο ΔΕΔΔΗΕ? Κανονικά είναι σε ισχύ? (θεώρηση γνήσιου υπογραφής πρίν τίς 08/10)

τελικά ισχύουν 

Posted (edited)

ειλικρινά δεν γνωρίζω , απο την προηγούμενη εβδομάδα έχω παραδώσει  ( θεωρημένες) 2 ΥδΕ σε πελάτες μου κ δεν έχουν κατατεθεί στην ΔΕΔΔΗΕ.....Ξαφνικά κ από το πουθενά εμφανίζουν το πρότυπο 60364 χωρίς κανένας να γνωρίζει κάτι.....                                                       

@Bill22 ρωτα το ΤΕΕ 

Edited by miltos
Posted

η αλλαγή από το 384 στο 60364 ήταν γνωστό ότι θα γίνει από πέρσι τουλάχιστον, δεν ήταν κάτι ξαφνικό αφού είχε βγει το πρότυπο και αναμένονταν το φεκ. Είχαν γίνει και ενημερώσεις

Posted (edited)
18 ώρες πριν, ΝΙΚΟΣΤΡΙ said:

ειλικρινά δεν γνωρίζω , απο την προηγούμενη εβδομάδα έχω παραδώσει  ( θεωρημένες) 2 ΥδΕ σε πελάτες μου κ δεν έχουν κατατεθεί στην ΔΕΔΔΗΕ.....

μα το φεκ γραφει ότι ισχύουν και μπορούν να κατατεθούν το επόμενο τρίμηνο

Edited by miltos
Διαγραφή τμήματος παράθεσης
Posted
Posted

Ο ΠΟΣΕΗ να διαβάσει καλύτερα το ΦΕΚ (το Αρθρο 6) για να δει οτι αυτό που ζηταει προβλέπεται ήδη και για αρκετά μεγαλύτερο διάστημα απο αυτό που ζητάει…

Posted

Δεν νομίζω ότι προβλέπεται. Διότι λέει για αυτές που έχουν εκδοθεί να κατατεθούν 3 μήνες μετά. Ομως για να τίς εκδόσουν χρειάζονται γνήσιο υπογραφής απο ΚΕΠ?