Μετάβαση στο περιεχόμενο

VirusX2

Members
 • Περιεχόμενα

  40
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

12 Ουδέτερη

Σχετικά VirusX2

 • Κατάταξη:
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Φοιτητής
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

700 profile views
 1. Είναι υποσταθμός διανομής (20/0.4kV) με τροφοδότηση από υπόγειο δίκτυο. Ο ένας M/Σ τροφοδοτεί εναέρια γραμμή χαμηλής τάσης και ο άλλος υπόγεια γραμμή χαμηλής. Δεν υπαρχει κάποιος κίνδυνος, όπως σωστά έχει ειπωθεί
 2. Μιλάμε για οικία εάν δεν απατώμαι φίλτατε.. γιατί αλλού το πας από ότι βλέπω.. Μόλις εξασφαλίσαμε γυμνασμένα πόδια για όποιον μένει στους ορόφους.. και επειδή δεν αρέσει σε όλους η γυμναστική αυτή ή δεν μπορούν για άλλο λόγο να το κάνουν αυτό.. καταλήγουμε στους 2 τρόπους που προανέφερα..
 3. Θεμιτό δεν είναι αλλά η περίπτωση που αναφέρεις είναι κάπως ενδιάμεση και φυσικά όχι σωστή. Στην ουσία είναι σαν να έχεις 3 υποπινακες, χωρίς κεντρικό. Η μια εσωτερική εγκατάσταση όπως την αναφέρεις, νοείτε μια εγκατάσταση με ένα κεντρικό πίνακα ή/και υποπινακες. Θεωρώ σωστό ο κάθε υποπινακας να έχει δικό του ΔΔΕ, όμως θα πρέπει να υπαρχει και ένα κεντρικό ΔΔΕ οπού θα προσταστευει την όλη εγκατάσταση. Το θέμα είναι πολυσυζητημένο.. Θεωρώ σωστές δυο τοπολογίες: 1)ΔΔΕ 30mA σε κάθε υποπινακα και κεντρικό ΔΔΕ τύπου S 2)ΔΔΕ 10mA σε κάθε υποπινακα και κεντρικό ΔΔΕ 30mA
 4. Σε αυτό που απάντησες αναφέρομαι, ένα ΔΔΕ έχει ήδη για κάθε υποπίνακα. Αν οι πίνακες παίρνουν από έναν μετρητή, τότε οι αναχωρήσεις θεωρούνται ως εσωτερική εγκατάσταση, οπότε και θα πρέπει να καλύπτονται από ΔΔΕ και οι γραμμές αυτές.
 5. Το inverter υπαρχει ήδη; Αν όχι πάρε κάποια έτοιμη λύση..
 6. Η ερώτηση ποια είναι; Μάλλον διαφορετικά πράγματα διαβάζουμε..
 7. Πόσο χαμηλά να πέσεις στις στροφές με το inverter? Και επίσης σε αυτές τις στροφές τι ροπή θα μπορεί να σου δώσει ο κινητήρας; Η λύση της σχέση μεταξύ των γραναζιών δεν ξέρω κατά πόσο είναι λειτουργική όπως ειπώθηκε..
 8. Εντάξει σωστό δεν είναι, αλλά ας μην είμαστε και υπερβολικοί, πιστεύω για τέτοιου είδους παρέμβαση δεν υπαρχει κάποιο θέμα..
 9. Για να μην φτάσουμε τις 4598 σελίδες να αναλύουμε.. δεν γίνεται αυτό που θες με τις γνώσεις που έχεις ή που μπορεί να αποκτήσεις από μια σελίδα.. Οι υπολογισμοί είναι τουλάχιστον εκτός πραγματικοτητας..
 10. Ευρύτερα του πανεπιστημίου ναι, αλλά όχι και στο μεγαλύτερο τμήμα της πόλης..
 11. VirusX2

  Χρέωση νέας ΥΔΕ

  Αυτοί οι ελεεινοί τύποι..
 12. VirusX2

  Ολοκλήρωση Σπουδών

  Σε αυτό συμφωνώ και εγώ. Φυσικά και δεν είναι εύκολο να είσαι εκεί κάθε μέρα, ειδικά εάν είσαι και από μακρυά. Όμως η προσωπική επαφή είναι διαφορετική από ότι μια τηλεφωνική ή γραπτή. Κανε μια βόλτα από την σχολή, μίλα με τους καθηγητές να έχετε μια συνάντηση, είναι τελείως διαφορετικό από κοντά. Η επαφή δια ζωσης είναι όπως και να έχει διαφορετικό πράγμα. Σε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε εδώ είμαστε, αφού το αποφασισες make it happen! Καλή πρόοδο!
 13. VirusX2

  Ολοκλήρωση Σπουδών

  Αν έχεις κάποιες συγκεκριμενες απορίες σχετικά με κάποιο θέμα, πιστεύω θα υπαρχει βοήθεια, έτσι γενικά και αόριστα λίγο δύσκολο..! Διπλωματούχος και δεύτερο πτυχίο ΤΕΙ?
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.