Μετάβαση στο περιεχόμενο

VirusX2

Members
 • Περιεχόμενα

  84
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

18 Ουδέτερη

Σχετικά VirusX2

 • Κατάταξη:
  Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Φοιτητής
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

807 profile views
 1. VirusX2

  Σύνδεση θερμοστάτη χώρου

  Ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς;
 2. Μια φώτο με την θέση του στύλου θα βοηθούσε. Πάντως σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να μπει στύλος παροχής εάν δεν βολεύει να πάει κατευθείαν στο διπλανό κτίριο.. Επίσης σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει το καλώδιο να καλύπτεται από μονωτικό προφυλακτήρα. Και εγώ πιστεύω όμως πως η προσωρινή νέα όδευση θα είναι και μόνιμη..
 3. VirusX2

  Επιλογή παροχής ΔΕΗ

  Αναλόγως την συσκευή!
 4. http://www.deddie.gr/el/upiresies/sundesi-me-to-diktuo/arxiki-sundesi/polikatoikia/
 5. Προφανώς.. η οποια δεν ειναι πασπαρτού, δεν την παιρνουμε και την κοτσαρουμε σε καθε σπίτι, ειναι υπολογισμενη με αρκετες παραδοχες που αναφερονται στο τελος της και δεν αντικαθιστα επιτόπια μελετη μηχανικού στον εκαστοτε χωρο του πελάτη..
 6. Εαν θελεις να το εξηγησεις καλυτερα..
 7. Το ότι είναι κτισμένα δεν είναι κριτήριο ότι δεν υπαρχει πρόβλημα. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας.. Και το βασικότερο είναι η ασφάλεια, γι αυτό σου είπα να βάλεις φώτο των στύλων για να δούμε τι γραμμή είναι. Φυσικά το τι θα πούμε εμείς δεν αντικαθιστά σε καμιά περίπτωση τον μηχανικό σου και τον ΔΕΔΔΗΕ. Αν θυμάμαι καλά πάντως οι ελάχιστες αποστάσεις κτηρίου από τους αγωγούς είναι Μέση Τάση: 3m Οριζόντια και Κατακόρυφη Χαμηλή Τάση: 1,25m Οριζόντια και 3m Κατακόρυφη Δηλαδή κάθε σημείο του κτηρίου(σκεπή, μπαλκόνι, κτλ) θα πρέπει να τηρεί τις παραπάνω ελάχιστες αποστάσεις
 8. Αμφιβάλλει κάνεις ότι υπάρχουν στα σχέδια γραμμές που δεν υπάρχουν στην πραγματικοτητα (δεν έγιναν για διάφορους λόγους) και ότι υπάρχουν γραμμές στην πραγματικοτητα που δεν αναφέρονται μέσα στα σχέδια; Και από πολύ πιο πρόσφατες ημερομηνίες, δεν μιλάμε για το '40.. Αν θέλεις βάλε μια φώτο των στύλων..
 9. VirusX2

  ΔΔΕ σε οδοφωτισμό

  Μετά από 6,5 χρόνια, νεκρανάσταση του thread.. Να βγει από την βιομηχανία και να μπει στον οδοφωτισμό, λευτεριά στον ΔΔΕ Ο ηλεκτρολόγος του δήμου ή ο εργολάβος εκεί πρέπει να πάρει πόδι άμεσα ή έμμεσα;
 10. Όσον αφορά την αντλία, το νερό προσαγωγής είναι το leaving water, δηλαδή αυτό που εξέρχεται της αντλίας.
 11. Φωνάζεις κάποιον ηλεκτρολόγο ή (καλύτερα) το αφήνεις στην ησυχία του για να έχεις και την δική σου.. Καλές Γιορτές!
 12. Entering Water = Εισερχόμενο Νερό Leaving Water = Εξερχόμενο Νερό
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.