Jump to content

VirusX2

Members
 • Content Count

  190
 • Joined

Community Reputation

50 Καλή

About VirusX2

 • Rank
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Επάγγελμα
  Φοιτητής
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Recent Profile Visitors

1,227 profile views
 1. Ηλεκτρολόγος...........................................................
 2. Αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να στο πει κανείς με σιγουριά από μια οθόνη.. Εφόσον πρόκειται για θέμα ατομικής υγείας δεν χωράνε εκπτώσεις.. Ξεκίνα όπως ειπώθηκε από άλλα διαμερίσματα και προχώρα παραπέρα. Πάντως σε κάθε περίπτωση (μιας και δεν απάντησες) καλό θα ήταν να μπει τουλάχιστον ένα φίλτρο κεντρικής παροχής..
 3. Ο δικός σου είναι με μπαταρίες και έχει μια ξηρή επαφή μόνο για τον καυστήρα, όποτε υποθέτω ότι ηλιακός είναι τριπλής ενεργείας και μόνιμα πάνω στο κύκλωμα θέρμανσης. Όπως ειπώθηκε και πιο πάνω, οι συγκεκριμένοι απαιτούν σύνδεση ουδετέρου, κατά τα άλλα θα λειτουργήσουν μια χαρά. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να υπαρχει ουδέτερος στο σημείο του θερμοστάτη. Θα πρέπει να το δεις. Αν δεν έχεις ιδέα από αυτά, καλύτερα να καλέσεις κάποιον να σου κάνει τον έλεγχο/εγκατάσταση.
 4. Δεν υπαρχει περίπτωση να έγινε δεκτή ΥΔΕ χωρίς γείωση από τον ΔΕΔΔΗΕ.. Οπότε ή δεν έχετε καταλάβει κάτι σωστά ή η ΥΔΕ (αν υπάρχει) είναι ψευδής.. Άσχετη εσείς (όπως δηλώσατε), από ένα πληκτρολόγιο εμείς.. δύσκολα να βγει άκρη.. Το ιδανικό είναι να βρείτε άμεσα κάποιον αδειούχο ηλεκτρολόγο να έρθει να ελέγξει την εγκατάσταση και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες..
 5. Εσύ τι ειδικότητα έχεις αν επιτρέπεται;;
 6. https://eeae.gr/ασφάλεια-ακτινοβολιών/ρυθμιστικός-έλεγχος/μη-ιοντίζουσα-ακτινοβολία/μετρήσεις-ηλεκτρικών-και-μαγνητικών-πεδίων-χαμηλών-συχνοτήτων
 7. Όσον αφορά τα ΣΗΕ, δεν είναι.. αλλά τι να πεις... Πολιτικοί....
 8. Αν κρίνω από την θέση του Υ/Σ και την τάνυση του επιτόνου , πρέπει να έχει σχετικά μικρή γωνία. Βεβαία ίσως είναι και η γωνία λήψης παραπλανητική και έχει χαλαρώσει. Όπως και να έχει σε καμία περίπτωση μην προβείς σε καμία ενέργεια μόνος σου. Πήγαινε στον ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής σου και κάνε αίτηση για να έρθουν να το κάνουν. Ούτε αντηρίδα θα μπει από την άλλη μεριά, ούτε τίποτα. Θα μπει τσιμεντένιος στύλος αυτοστήρικτος. ΥΓ1: Ο επίτονος ΔΕΝ είναι καλώδιο. Προς συναδέλφους και μη.. ΥΓ2: Το ρεύμα πολλοί αγάπησαν, τα παρελκόμενα του ουδείς(σχεδόν)..
 9. Ο στύλος δεν είναι της ΔΕΗ είναι δημοτικός.. Προφανώς αστειεύομαι.. Αν και περισσότερο κλείνω προς το δεύτερο..
 10. Ο στύλος τρύπησε το μπαλκόνι ή το μπαλκόνι αγκάλιασε το στύλο;
 11. Όσο για τον τρόπο επιλογής δεν τον γνωρίζω ακριβώς, ξέρω όμως ότι καλούνται αρκετοί από το εκάστοτε τμήμα, περισσότερο καθηγητές πανεπιστημίων αλλά όχι μόνο. Επίσης όχι μόνο δεν πληρώνονται αλλά εδώ και λίγα χρόνια δεν τους δίνουν ούτε τα οδοιπορικά που παίρναν πριν (για ποσά 20-30€ μιλάω). Τουλάχιστον αυτά ισχύουν για ένα περιφερειακό τμήμα που γνωρίζω. Το ότι ήταν 2-3-5 φορές τα ίδια άτομα δεν σημαίνει κάτι στις τόσες χιλιάδες φορές που έχουν γίνει οι εξετάσεις.. Αλλά ίσως ότι δεν ασχολούνται οι υπόλοιποι..
 12. Εδω επικροτεί το πληρωμένο πτυχίο, με συστημένη επιστολή στο σπίτι πλέον, εσύ ψάχνεις να επιληφθεί για αυτό; Αλήθεια τι θα κάνει το ΤΕΕ τελικά; Το ότι αντιδρά για το θεαθήναι το είδαμε, στην πράξη τι θα κάνει;
 13. Το κατέβασα στους 21C τώρα και βλέπω ότι έχει μειωθεί σημαντικά ο χρόνος λειτουργίας, θα ξανά μετρήσω την επόμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι με την 3οδη βάνα εκτροπής θα έχει ακόμα μεγαλύτερη οικονομία. Δεν ξέρω αν έγινε ρύθμιση με αναλυτή δεν ήμουν παρών. Σκέφτομαι να κλείσω τον λέβητα για κάποια ώρα και να τσεκάρω τον μετρητή μήπως έχει κάποια διαρροή στην διαδρομή, γιατί ο μετρητής είναι στην πυλωτή οπότε έχει αρκετά μέτρα σωλήνα ως τον λέβητα.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.