Jump to content

Recommended Posts

Posted

Σήμερα βίωσα το κορυφαίο!

Σε Ταπ μου ανέφεραν ότι τη νέα υδε δεν τη δέχονται γιατί ήμουν ο πρώτος που κατέθεσε με αυτόν τον τρόπο. Τους κατέθεσα και το φεκ. 

Και η απάντηση τους είναι: θα το εξετάσουμε αν ισχύει....

Ελλαδαρα.... δημόσιο αθάνατο....

• 2 months later...
Posted

Είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Α.Π.Θ. Μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος τι ακριβώς συμπληρώνουμε στις γραμμές που έχω βάλει ???? στην Νέα Υ.Δ.Ε., την οποία επισυνάπτω;

Ευχαριστώ

ΝΕΑ ΥΔΕ.png

Posted

Εφόσον δεν έχεις αναγγελία με ανάρτηση στο διαύγεια,  το αφήνεις κενό. 

Τα άλλα τα συμπληρώνεις βάσει της αναγγελίας που έχεις από την περιφέρεια σου. 

Τώρα κάθε υδε συνοδεύεται από ένα φορολογικό στοιχείο, το οποίο το γράφεις στο τελευταίο ερωτηματικό. 

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

καλησπέρα, μία ερώτηση και από εμένα. Η αναγγελία στο διαύγεια, σε ποια περίπτωση είναι υποχρεωτική; Σε περίπτωση ΥΔΕ για δημόσιο φορέα; Σε περίπτωση ΥΔΕ για ιδιώτη το αφήνουμε κενό και προχωράμε με τα άλλα στοιχεία;

Posted

Απλώς οι νέες άδειες του ηλεκτρολόγου λαμβάνουν ΑΔΑ.

Posted

άρα εφόσον αναγράφεται ΑΔΑ στο έγγραφο της γενικής άδειας εκτέλεσης ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων το συμπληρώνουμε και στην κάθε ΥΔΕ που κάνουμε;

Posted (edited)

Σωστά. Λογικά είσαι νέος μηχανικός και εκδόθηκε η άδεια με ΑΔΑ.

Edited by miltos
Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
  • Like 1
  • 6 months later...
Posted

Καλημέρα,

Η ΥΔΕ σε κατάστημα έχει κάποια διαφορά στην διαδικασία σε σχέση με ένα απλό οικιακό;

Επίσης, στον λογαριασμό στην ΔΕΗ, το "επαγγελματικό" ρεύμα σημαίνει ότι είναι 3φασικό;

Posted (edited)

Ωραία, ευχαριστώ. Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει υποχρέωση να γίνει με το 60364 ή μπορεί και με το 384?

Edited by miltos
Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος