Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευαστικό ερώτημα: Θόρυβος στο τζάκι


angel12345

Recommended Posts

Οταν φυσαει δυνατα, ακουγετε εκνευριστικα πολυ ο αερας στην εστια του τζακιου. Το τζακι δεν εχει αναφτει ακομα. Που μπορει να οφειλετε αυτο? Ειναι θεμα καπελου στην καμιναδα? Η μπορει να ειναι κακοτεχνια, που συμαινει οτι το τζακι πρεπει να αλλαχτει!!!

 

Πρπει να βρω μια λυση..να αλλαξω καπελο? Και τι καπελο να βαλω???

 

Παρακαλω βοηθηστε!!!

 

Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, Χάρης.

Link to comment
Share on other sites

Επιτρέψτε μου να απαντήσω και στη συνέχεια βλέπουμε...

ο θόρυβος προκαλείται από τη διέγερση της αέρινης στήλης στην καπνοδόχο απ' το ρεύμα του ανέμου. Διορθώνεται με την προσθήκη "τάμπερ" ή κλαπέ (ίσως υπάρχει ήδη και δεν το χρησιμοποιείτε) και με κατάλληλο "καπέλλο".

Link to comment
Share on other sites

Έλεγξε το καπέλο της καμινάδας. Πιθανόν ο θόρυβος να προέρχεται από εκεί. Τα περιστρεφόμενα, εάν δεν είναι καλής ποιότητας, καμιά φορά χάνουν το ρουλεμάν τους με αποτέλεσμα να δημιουργείται τριβή και θόρυβος.

 

Όσο για τη συζήτηση παραπάνω θα πρότεινα να υπάρχει υπομονή, ανέχεια και γενικά μία μέση οδό. Εάν θέλουμε αυτό το φόρουμ καθαρά για επιλεγμένους, σοβαρούς, επιστημονικούς προβληματισμούς τότε να γίνει η πρόσβαση μόνο σε μηχανικούς μετά από εγγραφή και έλεγχο του καθενός.

Δεν συμφωνώ όμως με αυτό - νομίζω πως πολλά μπορούμε να μάθουμε και από τρίτους και ποιο απλές ερωτήσεις - εφόσον φυσικά δεν καταλήξει και μπακάλικο. Άλλωστε φόρουμ είναι και όχι επιστημονική ημερίδα. Επίσης δημοκρατία έχουμε εάν δεν μας αρέσει ένα θέμα ας μην απαντάμε. Εάν υπάρχει θέμα λειτουργίας του φόρουμ ας τεθεί σωστά όχι με προσωπικές διαμάχες σε διάφορα ποστ.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

TheoTDM900

 

+1.000.000.000

 

όποιος συνάδελφος θέλει να δουλέψει δωρεάν,παρακαλείται αν έχει @@@@@@@ και αξιοπρέπεια να το κάνει ΕΠΩΝΥΜΩΣ,να δεχτεί τις προβλεπόμενες κυρώσεις μετά από ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από εμένα πρώτο απ' όλους και μετά σε περίπτωση ανάκλησης της άδειας άσκησης επαγγέλματός του αν θέλει να τον βοηθήσω να γίνει εργοδηγός-επιστάτης στο Άμπου Ντάμπι,καθώς δεν μου αρέσει να φαίνομαι εμπαθής.

 

antoinette

 

Είναι σημαντικότατο λάθος στο χώρο μας να ξεμπροστιάζουμε συναδέλφους δημοσίως.Ακόμα πιο τραγικό είναι να ρίχνουμε ευθύνες χωρίς να ξέρουμε...

..σε καλούν επί πληρωμή ή όχι για να λύσεις το πρόβλημα,όχι να γράψεις τεχνική έκθεση,πόσο μάλλον δημοσίως...Ο καταλογισμός ευθυνών είναι δουλειά του ΤΕΕ,που για να ΔΕΧΘΕΙ και μόνο να κάνει αυτοψία πας κ ακουμπάς 500 ευρώ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.Μετά δέχονται να σε ακούσουν........έτσι για να μαθαίνουν κάποιες ψαρούκλες τι αξία έχουν οι γνώσεις τους κ το πτυχίο τους.

Αν είναι όλα σε αυτόν τον κόσμο τόσο ανώδυνα κ ονειρικά πλασμένα ώστε να σε κάνουν τόσο εύκολα να γνωμοδοτείς εναντίον των ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ σου,κ πόσο μάλλον τώρα που κατά τη γνώμη μου μόνο ο μηχανικός δεν φταίει,τότε να μάθουμε κ ποιά είσαι,να μαζέψουμε τις δουλειές που έχεις κάνει,να βρούμε κάποιο λαθάκι σου κ να περάσουμε από το γραφείο σου να σου ζητήσουμε την αποζημίωση του χρόνου μας για να μην ενημερώσουμε τους πελάτες σου.ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙ ΑΠ' ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.