Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καμινάδα τζακιού


gatokratoras

Recommended Posts

Καλημέρα, εβαλα ενα τζακι προσφατα στο σπιτι μου, πισω απο το τζακι υπαρχει ενα κενο και συνεχιζει η γυψοσανιδα της καμιναδας μεχρι τον τοιχο. Την δευτερη φορα που το αναψα ψιλοραγισε ο αρμος της γυψοσανιδας και τρεξανε ελαχιστα μαυρα υγρα. Τηνα ξαναστοκαρα και την επομενη φορα που το αναψα παλι το ιδιο σε πιο μικρο βαθμο. Να πηρε νερα η καμιναδα μεσα απο τις βροχες θα το καταλαβαινα αλλα το θεμα ειναι οτι αυτα τρεχουνε οποτε αναβω το τζακι. Το τζακι το ειχα αναψει και πριν τοποθετηθει η γυψοσανιδα και δε ειχα θεμα στην τρυπα πανω στο ταβανι οταν τη κλειναμε αφησαμε μια τρυπουλα για να τραβαει τις μυρωδιες να μπηκανε νερα σε καποια μεγαλη βροχη θα το καταλαβαινα αλλα ειναι περιεργοο οι τρεχουν μονο οταν αναβει το τζακι.

Link to comment
Share on other sites

Τα υγρά που κατεβαίνουν είναι η υγρασία από τα ξύλα που γίνεται ατμός με την καύση και μετά υγροποιείται στην μάλλον αμόνωτη καμινάδα σου.

 

Πιθανότατα έχεις βάλει ανάποδα και την καμινάδα για αυτό τρέχουν τα υγρά έξω από την καμινάδα από τις ενώσεις.

 

Πέρα από αυτά αν το τζάκι το έβαλε κάποιος που δεν ξέρει έχει πολλούς κινδύνους με τον πιο σοβαρό την πρόκληση φωτιάς. Το σωστό είναι να τοποθετούνται από επαγγελματίες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.