Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ηθελα να ρωτησω το εξεις: Η κηνητήρια και η θερμικη ισχύς ενός μηχανήματος αναγραφονται πανω στο ταμπελακι τους;

Ευχαριστω

Δημοσιεύτηκε

Κινητήρια σίγουρα (kW), προσοχή μόνο να κοιτάξεις στα 50 Hz.

Θερμική μόνο αν αναφέρεσε σε συγκρότημα καυστήρα-λέβητα βιομηχανικής εφαρμογής κι αν... καταφέρεις να δεις με τη βρωμιά εκεί.

Δημοσιεύτηκε

Χιλια ευχαριστω. Δηλαδη για να ειμαι σιγουρος σε παγοπειιο η μηχανη που παραγει τον παγο θα εχει μονο κινητηρια ισχυ;

Κινητήρια σίγουρα (kW), προσοχή μόνο να κοιτάξεις στα 50 Hz.

Θερμική μόνο αν αναφέρεσε σε συγκρότημα καυστήρα-λέβητα βιομηχανικής εφαρμογής κι αν... καταφέρεις να δεις με τη βρωμιά εκεί.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

ice_maker_machine_cbfi_ice_cube_machine_structure1.jpg

Είστε σίγουρος ότι οι παγομηχανές έχουν αντιστάσεις ?

Ρωτάω διότι την αντίσταση την αντιλαμβάνομαι για την περίπτωση που θέλω παραγωγή θερμότητας.

Ποιο πολύ θα μου ταίριαζε να αναγράφεται η ψυκτική ισχύς

Edited by mixmentzos
  • Upvote 1
  • 1 year later...
Δημοσιεύτηκε

Μια σύντομη ερώτηση, για παγομηχανή.Στο φυλλάδιο αναφέρεται η εγκατεστημένη ισχύς σε KVA, από τα δεδομένα του ρεύματος λειτουργίας και της τάσης προκύπτει μία διαφορετική ισχύς σε KW. Η δεδομένη εγκαταστημένη ισχύς είναι 17KVA και η υπολογιζόμενη 10KW. Θα θεωρήσω 10 kw την κινητήρια και 17 kw τη θερμική ή η ισχύς είναι 17 kVA με πολύ χαμηλό βαθμό απόδοσης?

Ευχαριστώ

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.