Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μη καταβολή φπα αντιπαρόχου


Recommended Posts

ξερεις κανεις τι γινεται οταν ο αντιπαροχος (ενω ειχε συμφωνηθει να πληρωσει το φπα) δεν δεχεται να το πληρωσει? υπαρχει περιπτωση να πληρωσω εγω το φπα σαν κατασκευαστης και να [αρω το διαμερισμα? :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

O  ΦΠΑ αυτος θα καταβληθει απο τον εργολαβο-κατασκευαστη , στο ονομα του , αφου συμψηφισει το οποιο πιστωτικο υπολοιπο υπαρχει. Αυτη ειναι η υποχρεωση που υπαρχει απο το νομο., αν τωρα ο   οικοπεδουχος αρνειται να σας τον καταβαλει (εφοσον εχει σχετικη υποχρεωση απο το εργολαβικο ) ειναι δικο σας θεμα πως θα τον εισπραξετε.

 

Βεβαιως και μπορειτε να παρετε καποια ιδιοκτησια του οικοπεδουχου, αν εσεις τελικα πληρωσετε , θα συνταχθει σχετικο συμβολαιο μεταβιβασης , αρκει βεβαια ο οικοπεδουχος να συνενεσει σχετικα.

Edited by SOTHRIS
Link to comment
Share on other sites

για να μιλησω με νουμερα. το πιστωτικο ειναι διπλασιο απο το φπα. οποτε οτι παρω σαν φορο θα μου μεινουν στη τσεπη να το πω ετσι στεγνα. απλα επειδη παντα απο μια οικοδομη ποτε οι σχεσεις κατασκευαστη- αντιπαροχου δεν ειναι και οι καλυτερες, ελεγα μηπως του προτεινα ανταλλαγη με καποιο οικοπεδο που μπορει να εχει η εξ αδιαιρετου με το διαμερισμα σε ποσοστο? η κατι αλλο τελωσπαντων που να φτανει το ποσο του φορου?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.