Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σύνδεση με ΔΕΗ


theophilos

Recommended Posts

Συνάδελφοι καλησπέρα,

 

ο πελάτης μου έχει ένα υπόγειο διαμέρισμα σε πολυκατοικία η οποία ηλεκτροδοτείται κανονικά και διαθέτει άδεια οικοδομής (του '98). Ο ίδιος αγόρασε το διαμέρισμα όντας στο στάδιο του μαρμαροσοβά (σύμφωνα με το συμβόλαιο αγοράς) και δηλωμένο ως αποθήκη. Δεν έχει σύνδεση με τη ΔΕΗ και έπαιρνε παρανόμως ρεύμα από το κοινόχρηστο. Τώρα θέλει να συνδεθεί με το δίκτυο της ΔΕΗ. Η εφορία ζητάει βεβαίωση από το ΙΚΑ ότι δεν οφείλει εισφορές. Το ερώτημά μου είναι το εξής:

 

Μιλώντας με άλλους συνάδελφους, μου είπαν ότι εφόσον ενταχθεί η ιδιοκτησία στο νόμο 4014, θα γλιτώσει τα λεφτά του ΙΚΑ (τα απομένοντα μεροκάματα για την αποπεράτωση του διαμερίσματος + το πρόστιμο). Ρώτησα τον υπάλληλο της εφορίας αν η βεβαίωση νομιμοποίησης μέσω του ν.4014 που χορηγείται από το ΥΠΕΚΑ, υποκαθιστά τη βεβαίωση του ΙΚΑ και μου είπε ότι δεν την υποκαθιστά. Ξέρει κανείς αν όντως γλιτώνει τα λεφτά του ΙΚΑ ή έστω κάποιο ποσοστό τους; 

 

Θα ήθελα να ξέρω προτού ξεκινήσω τη διαδικασία ούτως ώστε να ενημερώσω τον πελάτη για το κόστος. Έτυχε να έρθει 2 μέρες προτού λήξει ο 4014!

 

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

 

Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα να ξέρω προτού ξεκινήσω τη διαδικασία ούτως ώστε να ενημερώσω τον πελάτη για το κόστος. Έτυχε να έρθει 2 μέρες προτού λήξει ο 4014!

 

Νωρίς ήρθε ... γιατί δεν του είπες να έρθει τη Παρασκευή 31/5 ?

 

Α ρε ελληνάρα ....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.