Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή από Καυστήρα (λεβητοστάσιο) σε Αντλία Θερμότητας. Χρειάζεται αναθεώρηση άδειας;


Recommended Posts

http://en.wikipedia.org/wiki/On_the_Internet,_nobody_knows_you%27re_a_dog

 

Σε αυτό το forum θα λάβεις απόψεις από συναδέλφους υψηλοτάτου επιπέδου, αλλά και από συναδέλφους που (πάντα καλόπιστα) μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν.

Ομως ... είναι πάντα απόψεις.

Μόνο ο μηχανικός σου - τον οποίο εμπιστεύτηκες να σου φτιάξει το σπίτι σου, έχει πλήρη γνώση τόσο του "φακέλου" της υπόθεσης, όσο και όλων των άλλων παραμέτρων.

Αυτό σε συνδυασμό με το ότι (πράγματι) ο Νόμος επιδέχεται ερμηνειών που η κάθε ΥΔΟΜ μπορεί να εφαρμόζει διαφορετικά, οδηγεί νομοτελειακά στο γεγονός ότι ο μόνος που μπορεί να απαντήσει βάσιμα σε αυτό είναι ο μηχανικός σου.

ΥΓ: Οσον αφορά τις οικονομικές επιβαρύνσεις (αμοιβές κλπ): Υποθέτω δεν εννοείς ότι ο μηχανικός σου αν κάνει τροποποιήσεις και σχέδια (δηλαδή δουλειά) γιά ενημέρωση δεν πρέπει να πληρωθεί, έτσι; 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 21
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Χμμ... Οκ, μάλλον θα πρέπει να πάω μια βόλτα από πολεοδομία μπας και βγάλω άκρη. Ότι κι αν πει κι ο μηχανικός μου - τον οποίο ακόμα εμπιστεύομαι και βεβαίως να πληρωθεί για τη δουλειά του (εκτός αν πρόκειται για... αμέλεια; ) - η ΥΔΟΜ μπορεί να πει άλλα, απ' ότι καταλαβαίνω...

 

 

Edited by tsipo
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.