Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νομιμοποίηση αυθαιρέτου


xristina22@

Recommended Posts

kalhspera 8a h8ela na kano mia erothsh sxetika me th nomimopoihsh enos domatiou 27 tetragonikon.
pragmatika an mporei na me boh8hsei kapoios 8a to ektimousa .
exo ena domatio 27 t.m. to opoio exo 3ekinhsei ta ftiaxno sthn taratsa tou spitiou m,8a h8ela na pao n to nomimopoihso kai epi topou na to grapso sto onoma m,8a mporouse kapoios na mou pei ti prepei n kano?mhpos gnorizete se ti poso antistoixei to prostimo?


Τα greeklish απαγορεύονται τόσο στο κείμενο το μηνύματος όσο και στον τίτλο αυτού, οπότε παρακαλώ διορθώστε το μήνυμά σας μέσω της επεξεργασίας. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ
Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής
Γιάννης

Edited by Γιάννης
Link to comment
Share on other sites

Η πολιτεία μπορεί να έρθει και να τα νομιμοποιήσει τα αυθαίρετα νέας γενιάς (μετά τις 28-07-2011). Μέχρι τότε όμως, οι μηχανικοί δεν μπορούμε να τα νομιμοποιήσουμε ούτε τυπικά ούτε και ουσιαστικά ούτε και ηθικά.

Το αυθαιρετάκι που κατασκευάζετε χωρίς άδεια, χωρίς μελέτες και επιβλέψεις μηχανικού, χωρίς προδιαγραφές είναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ κατεδαφιστέο. Αλλιώς το πρόστιμο ανέγερσης είναι 30% επί της αντικειμενικής + πρόστιμο διατήρησης 5% επί της αντικειμενικής για κάθε έτος μέχρι να το κατεδαφίσετε. ΔΕΝ υπάρχει κάτι άλλο...

 

Το θέμα κλειδώνει. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.