Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μεταπτυχιακο στα οικονομικα


Recommended Posts

Καλησπερα,

 

Ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος τει πειραια και μια φιλη μου ειναι αποφοιτος νομικης και σκεφτομαστε για μεταπτυχιακο στα οικονομικα.

 

Το ερωτημα ειναι εαν απο πτυχια με διαφορετικο αντικειμενο οπως αυτα,θα μπορουμε με ενα καλο μεταπτυχιακο,να εχουμε τα δικαιωματα οικονομολογου στον δημοσιο και στον ιδιωτικο τομεα,και επισης εαν εγραφομαστε στο οικονομικο επιμελητηριο.

 

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Παιδια τα μεταπτυχιακα ΔΕΝ απονεμουν επαγγελματικα δικαιωματα, ποσες φορες να το πουμε;

Και αντιστροφα να το παρεις: Γιατι ενας εργοδοτης να προτιμησει εσενα απο εναν αποφοιτο οικονομικης σχολης με ή χωρις μεταπτυχιακο; Τι συγκριτικο πλεονεκτημα θα εχεις σε σχεση με αυτον;

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

"Υποχρεούνται επίσης να εγγραφούν ως μέλη του ΟΕΕ οι διδάκτορες ή κάτοχοι άλλου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών  ακόμη και αν δεν είναι κάτοχοι βασικού πτυχίου ανώτατης οικονομικής σχολής εφόσον αποδεδειγμένως χρησιμοποιούν το μεταπτυχιακό τους τίτλο σπουδών στις οικονομικές επιστήμες για να ασκήσουν οικονομολογικό επάγγελμα ως κύρια βιοποριστική απασχόλησή τους."

 

Από Ο.Ε.Ε.

Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε παιδια πριν πειτε κατι ψαχτε το πρωτα.Ελεος δηλαδη.Εχουμε γεμισει με δημοσιογραφους που θαπρεπε να δουλευουν σε σκουπιδιαρικα 

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Εσύ που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει στον τομέα σου? Αν ψάχνεσαι με αυτό για αλλαγή κατέυθυνσης, γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να προτιμηθείς από έναν απόφοιτο ΑΣΟΕΕ πχ?

Link to comment
Share on other sites

Στο θέμα πάντως..

 

Μπορεί να προτιμηθεί από έναν απόφοιτο ΑΣΣΟΕ γιατί συνδυάζει engineering και οικονομικά.

Μερικές επιχειρήσεις τους προτιμούν από τους οικονομολόγους ακόμα και αν δεν έχει σχέση με τεχνικό αντικείμενο. Τους αρκεί που στροφάρει καλύτερα το μυαλό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.