Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όψη κτηρίου BSB


kchatzim

Recommended Posts

Καλημέρα.

Όλο το κτήριο είναι καταπληκτικό. Έτυχε να το δω όσο ακόμα βρισκόταν στο στάδιο της κατασκευής και αξίζει κάποιος να το δει από κοντά , κυρίως το εσωτερικό του, αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατή μια επίσκεψη αν δεν είσαι στο team της BSB.

Όλη η όψη είναι υπενδεδυμένη με μάρμαρο. Δεν θυμάμαι ακριβώς τον τύπο αλλά αν ενδιαφέρεσαι για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στα υλικά ξέρω άτομο που συμμετείχε στην σχεδίαση και ίσως μπορεί να μου πει κάποια πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

μαλιστα αν δειτε κατω απο το σημα στο ανοιγμα,το παχος πρεπει να ειναι τουλαχιστον 50 εκατοστα.

μαλλον προκειται για 30 εκατοστα τοιχος (10+10+10 μονωση) και 20 περιπου εκατοστα ολο το συστημα αναρτησης των μαρμαρων.

 

χρησιμοποιουν τοσο πολυ 10αρα μονωση?

Link to comment
Share on other sites

Σε όλη την όψη, τόσο πίσω από το σήμα BSB όσο και πίσω από το στέγαστρο της εισόδου, έχουν τοποθετήσει μάρμαρο Serena. Για τα πάχη των τοίχων που αναφέρει ο sundance δεν γνωρίζω ακριβώς τιμές να πω την αλήθεια. Γενικά το κτήριο είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό μεταλλικό και στην κύρια όψη δεν νομίζω πως ισχύει και πολύ το 10x10x10x.Πάντως το πάχος είναι όντως μεγάλο. Σκελετός για την ανάρτηση εξωτερικά. Σκελετός για την επένδυση με γυψοσανίδα εσωτερικά.

 

Τα υαλοστάσια στις φωτό όντως μοιάζουν με μεμβράνες. Μπορείς να κάνεις τα πάντα με αυτές και να δημιουργήσεις φοβερή ατμόσφαιρα στο κτήριο. Δεν μου φαίνονται για «χαραγμένα» σχέδια ή κάποια άλλη τεχνοτροπία.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω κόστος. Δεν έχω βγει ακόμα στην αγορά και δεν ξέρω από κόστος υλικών ή κατασκευής. Αν δεν απαντήσει κάποιος άλλος που πιθανόν γνωρίζει, η καλύτερη λύση είναι τηλέφωνο ή επί τόπου επίσκεψη σε εταιρείες που διαθέτουν τα υλικά. Νομίζω πως έτσι αποκτάμε και καλύτερη εικόνα για την αγορά και θυμόμαστε τις πληροφορίες που έρχονται. Πάντως για το κτήριο της BSB και το υλικό, γνωρίζοντας τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για υλικά κα design, σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι φθηνό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.