Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ηλεκτρικά θερμαντικά σώματα


Recommended Posts

Χαιρετώ άπαντες! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μεταξύ των θερμοπομπών, των θερμαστρών αλογόνου με ενσωματωμένο ανεμιστήρα και των καλοριφέρ λαδιού υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση ρεύματος για το ίδιο θερμαντικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, συγκεκριμένο κατάστημα αναγράφει ότι οι θερμοπομποί μιας συγκεκριμένης εταιρείας εξοικονομούν ρεύμα ως 40% σε σχέση με τα άλλα θερμαντικά σώματα. Τι ισχύει; Επιπλέον, για ένα "ματζουνι" ονόματι energy saver pro ποιά η άποψή σας; Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Καμια διαφορα απολυτως.Οση ισχυ αναγραφουν (1000w,1500w,2000w) τοση τραβανε απο το δικτυο και τοση αποδιδουν στο περιβαλον.

Τα μαντζουνια αστα για τους βοτανολογους.

Link to comment
Share on other sites

Πώς εξηγείτε το γεγονός ότι στο τρέχον διαφημηστικό φυλλάδιό του ο Κωτσόβολος αναφέρει ως επιλογή κύριας θέρμανσης για 36τ.μ. έναν θερμοπομπό των 2000w ενώ ένα ίδιας ισχύος αερόθερμο ή κονβέκτορα τα εμφανίζει ως βοηθητικές λύσεις για χώρους ως 23τ.μ. ;;;

Link to comment
Share on other sites

κάτι θα ξέρουν οι "μελετητές μηχανολόγοι" που εργάζονται στον κοτσόβολο και διαστασιολογούν θερμαντικά σαν να ήταν χαλιά ή πλακάκια

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.