Μετάβαση στο περιεχόμενο

Michanikos.gr webTV-Εκλογές ΤΕΕ:Ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση εκπροσώπων των παρατάξεων


GRTOPO

Recommended Posts

To Michanikos.gr webTV θα καλύψει ζωντανά την εκδήλωση για τις εκλογές του ΤΕΕ που αφορά ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση εκπροσώπων των παρατάξεων την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 15:30 έως 17:30.

 

Aπό το ΙΕΚΕΜ-ΤΕΕ και το Michanikos.gr θα μεταδοθεί για πρώτη φορά μια συζήτηση (debate) μεταξύ των εκπροσώπων των παρατάξεων που θα διεκδικήσουν τη ψήφο μας στις εκλογές της Κυριακής 24/11/13.

 

"Το ΙΕΚΕΜ-ΤΕΕ έχει οργανώσει μια σειρά συζητήσεων με επίκεντρο την ανάπτυξη (όπως ο όρος αποσαφηνίστηκε σε αυτές). Στις συζητήσεις αναδείχθηκε η αναγκαιότητα του ζωντανού, ισχυρού, παρεμβατικού Τεχνικού Επιμελητηρίου, το οποίο εκφράζει και στηρίζεται στην έμπρακτη και ενεργή συμμετοχή των μελών του. Η συμμετοχή στις εκλογές είναι μία σχετική πράξη, με τη δικιά της ισχυρή αυτοτελή δυναμική.

 

Για πρώτη φορά, μεταδίδεται απευθείας διαδικτυακά συζήτηση μεταξύ εκπροσώπων των παρατάξεων που έχουν καταθέσει ψηφοδέλτια πανελλαδικής εμβέλειας.

 

Η συζήτηση, την οποία οργανώνει το ΙΕΚΕΜΤΕΕ, θα επιμερισθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους. Ο χρόνος θα κατανεμηθεί ισομερώς στους εκπροσώπους των παρατάξεων. Δεν θα έχει τη μορφή των ερωτήσεων και απαντήσεων, όπως δηλαδή γινόταν σε επίπεδο βουλευτικών εκλογών. Ο κάθε εκπρόσωπος στη ροή της συζήτησης θα παίρνει τον λόγο όποτε θέλει, με μόνη δέσμευση να μην υπερβεί αθροιστικά στο σύνολο των παρεμβάσεων του το χρόνο που δικαιούται.

 

Τη συζήτηση θα συντονίσουν ο κ. Αθ. Σαφάκας, πρώην πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών και ο κ. Λάμπρος Πυργιώτης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων.

 

Η συζήτηση θα μεταδοθεί από τις ιστοσελίδες www.iekemtee.gr και www.michanikos.gr.

 

Περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΙΕΚΕΜ-ΤΕΕ http://goo.gl/2xWTKt"

 

Παρακολουθείτε ζωντανά στο Michanikos.gr webTV εδώ: http://www.michanikos.gr/webtv.html

 

Οι εκλογές μας αφορούν όλους, ειδικά σε αυτές τις εποχές όπου οι αποφάσεις του ΤΕΕ και οι παρεμβάσεις του, μπορούν ( ? ) να μας διασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές μέλλον ως επαγγελματίες μηχανικούς γι αυτό και η παρακολούθηση της συζήτησης κρίνεται σκόπιμη και θα τη μεταδώσουμε ζωντανά!

 

Click here to view the είδηση

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μετά από μία ώρα αναμονής μπροστά στον υπολογιστή εμφανίστηκε το εξής μήνυμα:

Η συζήτηση αναβάλλεται λόγω τεχνικού προβλήματος.

 

Τα σχόλια δικά σας.

Link to comment
Share on other sites

Η ενημέρωση από το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ αναφέρει:

 

Η σημερινή συζήτηση δυστυχώς ματαιώνεται, καθώς το πρόβλημα που παρουσιάστηκε αποδείχτηκε αξεπέραστο. Το ΙΕΚΕΜ-ΤΕΕ επέλεξε το συγκεκριμένο χώρο για να εξασφαλιστεί  η αρτιότητα της  οργάνωσης της συζήτησης, κάτι το οποίο δεν επετεύχθη τελικά, παρότι η δοκιμαστική λειτουργία ήταν άψογη και το σύστημα λειτουργούσε κανονικά λίγο πριν την έναρξη και παρότι στο συγκεκριμένο χώρο υπήρχαν συνδέσεις με 2 παρόχους. Στη συζήτηση προσήλθαν εκπρόσωποι 10 παρατάξεων. 
Ζητάμε συγνώμη και  σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε ότι τέτοιες συζητήσεις συνεισφέρουν ουσιαστικά στον προεκλογικό διάλογο.
Link to comment
Share on other sites

Όλοι για την αποχή δουλεύουν μου φαίνεται, για να ψηφίσουν οι κομματικοί στρατοί και να βγει αντιπροσωπεία του ΤΕΕ με συμμετοχή 20% των Μηχανικών.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα συνάδελφοι,

Ήμουν εκεί για την κάλυψη μέσω του michanikos.gr ... Όλα δούλευαν ρολόι μέχρι τις 3:20 οπότε και παρουσιάστηκε πρόβλημα στις συνδέσεις internet της εταιρείας SQLearn !!!!

Μετά από προσπάθειες μίας ώρας των τεχνικών, φάνηκε ότι θα μπορούσαμε τελικά να μεταδώσουμε, εντούτοις αρκετοί από τους εκπροσώπους των παρατάξεων εξέφρασαν τη διαφωνία τους στο να αρχίσει η συζήτηση κατά τις 4:30, με το αιτιολογικό ότι δεν είχαν

αρκετό χρόνο πλέον στη διάθεσή τους λόγω άλλων ανειλημμένων υποχρεώσεων. 

Μετά από αυτή την απόφαση της πλειοψηφίας των εκπροσώπων, ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ το διαδικτυακό αυτό debate.

Κρίμα... γιατί θα ήταν μια πρωτοποριακή για τα δεδομένα των εκλογών ΤΕΕ, εκδήλωση.

 

Από μας: Καλή επιτυχία στις εκλογές σε όσους θέτουν υποψηφιότητα!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.