Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προσληψη σε Αγγλικη εταιρεια στην Ελλαδα


Recommended Posts

Ειμαι μηχανικος τε και εχω προσληφθει σε μια εταιρεια με εδρα την Αγγλια,η οποια δεν εχει ακομα γραφεια στην ΕΛλαδα και σκοπευει να ανοιξει σε 5-6 μηνες περιπου.

 

Ειναι η πρωτη μου εργασια και δεν εχω σχετικη εμπειρια,το μονο που εχω υπογραψει ειναι ενα συμβολαιο προσληψης αγγλικου δικαιου.

 

Ηθελα να ρωτησω,τι πρεπει να κανω μετα απο το συμβολαιο προσληψης,σε  θεματα ασφαλισης και φορολογησης γιατι δεν εχω οικειες περιπτωσεις,και ο προισταμενος της εταιρειας δεν εχει αναφερει τιποτα σχετικα με ασφαλιση.

 

Η εταιρεια αυτη μπορει να με ασφαλισει στο Ικα?Παιρνω 1150 ευρω,Απο τα λεφτα αυτα θα πρεπει να κανω φορολογικη δηλωση και να πληρωνω τους Ελληνικους φορους?Εαν τους πληρωνω εγω ο μισθος θα πεφτει πολυ?Γιατι μπορει να μην με συμφερει τελικα η θεση.

 

Ευχαριστω για οποια βοηθεια.

Edited by yorg0s
Link to comment
Share on other sites

1. Η υπόψιν εταρεία μπορεί να σας ασφαλίσει στην Ελλάδα.

2. Κατά τον φορολογικό νόμο , ως μόνιμος κάτοικος Ελλάδος , θα φορολογειθείτε στην Ελλάδα για το πασκόσμιο εισόδημά σας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.