Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟ Δ.ΔΟΜΗΣΗΣ


TOLIS17

Recommended Posts

Σε καταγγελία που έγινε σε πελάτη μου ήρθανε από την Δ.Δόμησης και κατέγραψαν ως αυθαιρεσία τον ηλιακό που μόλις πρόσφατα είχε αγοράσει μαζί με την δεξαμενή, και είχε τοποθετήσει χύμα, πάνω στο δώμα χωρίς να προβεί σε εργασίες εγκατάστασης, διότι κατόπιν επικοινωνίας μου τον πηροφόρησα ότι χρειάζεται άδεια μικρής κλίμακας.
Σε επικοινωνία που είχα με την Δ.Δ. προσπαθώνατας να τους εξηγήσω ότι ο άνθρωπος μόλις τώρα είχε αγοράσει τον ηλιακό και ότι εγώ του φτιαχνω τον φάκελο προς υποβολή για άδεια μικρής κλίμακας αυτή την στιγμή, μου είπανε ότι ο νόμος 4076/2012 περί αυτών που συμπεριλαμβάνει η άδεια μικρής κλίμακας αναφέρει την τοποθέτηση και όχι απαραίτητα την σύνδεση της εγκατάστασης του ηλιακού. Εν ολίγης, όποιος έχει τοποθετήσει (αποθηκεύσει) έναν ηλιακό στην ταράτσα του, χωρίς άδεια, αυθαιρετεί και θα πρέπει να πληρώσει........

Κανένα σχόλιο? Υπάρχει μήπως κάποια άλλη σκέψη που μπορώ να στοιχειοθετήσω την άποψή μου?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν εννοείς φυσικά τον 4067 (και οχι τον 4076) του 2012 και συγκεκριμένα την Αποφαση 55174/15-10-2013, όπου περιγράφει τις εργασίες που περιλαμβάνονται στην άδεια μικρής κλίμακας και ειδκά στην παράγραφο 27  (Τοποθέτηση ηλιακών και φωτοβολταϊκών συστημάτων)?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.