Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίδομα ανεργίας σε ασφαλιστικά ενήμερους επαγγελματίες


Engineer

Recommended Posts

Γιατί στον ΟΑΕΕ δεν ανήκουμε και εμείς?

Και εγώ αυτό ξέρω, ότι το ΤΣΜΕΔΕ ανήκει στον ΟΑΕΕ....Μπάχαλο...και καλα να επικρατεί μπάχαλο στα κεφάλια μας με τόσα που πρεπει να αντιμετωπίσουμε καθημερινά...αλλα το μπαχαλο δεν μας το ξεκαθαρίζουν όυτε  καν οι υπάλληλοι των ταμείων και του ΟΑΕΔ. 

Link to comment
Share on other sites

Ποιον ΟΑΕΕ βρε παιδιά... Το ΤΣΜΕΔΕ ανήκει στο ΕΤΑΑ μαζί με το ΤΑΝ (νομικοί) και ΤΣΑΥ (γιατροί κτλ). Τελείως διαφορετικό...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Τα μάθατε τα νέα ε;

 

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανεργίας του ΟΑΕΔ, όταν συστάθηκε το 2011, είχε ως στόχο να απευθύνεται σε άνεργους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους για να τους παρέχει το δικαίωμα να μπορούν να λάβουν και εκείνοι, έστω και υπό προϋποθέσεις, το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ. Στο λογαριασμό αυτό καταλήγει ποσό 10 ευρώ το μήνα, που καταβάλλουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι.

 

Τελικά, βάσει σημερινού άρθρου που διάβασα, είναι πιθανό ο συγκεκριμένος λογαριασμός να αξιοποιηθεί για άλλο σκοπό, επιδοτώντας επιχειρηματίες (!) να μετατρέψουν σε μισθωτούς, εργαζόμενους που έχουν με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών και οι οποίοι έχουν μόνιμη και εξαρτημένη εργασία.

 

Από τους υπολογισμούς που έχουν γίνει έως τώρα, εκτιμάται ότι το πρόγραμμα αυτό, στην πλήρη εφαρμογή του, θα κοστίσει 100 εκατ. ευρώ. Εκτιμάται ότι παρέχοντας επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών για ένα έτος, μπορεί να υπάρχουν έως και 40.000 ωφελούμενοι της διαδικασίας. Το ανώτατο όριο της επιδότησης θα είναι 350 ευρώ το μήνα.

 

Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα της προχειρότητας, της ασυνέπειας και της λαμογιάς.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.