Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βεβαιώσεις για τοπογραφικά που ζητούν οι συμβολαιογράφοι του ν.4178/2013


mimi85

Recommended Posts

Καλημέρα συνάδελφοι . Μπορεί να μου πει κάποιος τι βήματα ακολουθώ για βεβαίωση που ζητούν οι συμβολαιογράφοι για αγροτεμάχια? ξέρω ότι δεν χρειάζομαι φύλλο καταγραφής αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω να μην εμφανίζεται. Είμαι καινούρια στο χώρο γι αυτό τέτοιες κουτές απορίες....

 

 

Link to comment
Share on other sites

Την καλημέρα μου,

κατ' αρχήν καλως ήρθες, κάνε έναν κόπο να συμπληρώσεις την ειδικότητά σου και τα λοιπά σχετικά στο προφίλ σου (ρίξε και μια ματία πάνω δεξιά στους κανόνες συμμετοχής)

 

Αναφορικά με το ερώτημά σου δεν καταλαβάινω τι εννοείς όταν λες "ξέρω ότι δεν χρειάζομαι φύλλο καταγραφής αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω να μην εμφανίζεται".

Τα φύλλα αυτά δεν μπορείς να τα "κρύψεις".

 

Ψάξε πάνω δεξιά βάζοντας για "βεβαίωση αγροτεμάχια" χωρίς τα "".

Ισως βρεις αυτό που ψάχνεις και δεν έχω καταλάβει τι?

 

Μήπως εννοείς αυτό:

 

Με μηδενικά φύλλα καταγραφής φτάνεις τη δήλωση σε οριστική υπαγωγή (2 υποβολές). Στη τελευταία υποβολή εμφανίζεται η επιλογή για επιλογή του τύπου βεβαίωσης. Στη περιγραφή αρκεί πιστεύω ένα λιτό "Αδόμητο αγροτεμάχιο εμβαδού ......". Στη τεχνική έκθεση περιέγραψε λεπτομέρεστερα εμβαδόν, θέση, ιδιοκτησιακό ή ότι άλλο θεωρείς πως είναι απαραίτητο.

 

Και πάλι καλώς ήρθες.

Edited by georgegaleos
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.