Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περιεχόμενα Τοπογραφικού για μεταβίβαση και δήλωση Ν. 651/77, σε κάθετη ιδιοκτησία


Recommended Posts

Καλησπέρα,

Δουλεύω ένα τοπογραφικό για μεταβίβαση οικοπέδου σε εντός σχεδίου περιοχή. Το οικόπεδο αυτό προέρχεται απο σύσταση καθέτου ιδιοκτησίας, τι πρέπει να γράψω στην δήλωση του Ν.651/77 και τι άλλο πρέπει να προσέξω στην σχεδίαση του τοπογραφικου;

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Στο τοπογραφικό σου απεικονίζεις όλο το οικόπεδο με όλες τις κάθετες που έχουν συσταθεί επ' αυτού (το οικόπεδο είναι ένα που περιέχει κάθετες). Εφαρμόζεις το όριο μεταξύ των καθέτων ελπίζοντας οτί το υλοποιημένο δεν θα αποκλίνει πολύ από το συμβόλαιο της σύστασης.

Η δήλωση 651/77 αφορά το οικόπεδο δηλαδή όλες τις κάθετες και όχι αυτή του πελάτη σου μόνο.

Από εκεί και πέρα, προσέχεις αυτά που ισχύουν σε όλα τα τοπογραφικά, προσεκτική μέτρηση, πλήρη αποτύπωση, ορθή εφαρμογή Ρ.Γ. και Ο.Γ., αποσπάσμα ρυμοτομικού, διατάγματα που ισχύουν στην περιοχή, δήλωση ιδιοκτήτη κλπ κλπ

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα ,θα ήθελα να ρωτήσω κατι εφ' όσον γνωρίζετε.πρόκειται να κατατεθεί μια ένσταση στην πολεοδομία για κομματι εκτασης που προκειται να γινει οδος αλλα τελικως ποτε δεν δοθηκε σε κυκλοφορια και χρηση.απο την πολεοδομια τους ζητηθηκε τοπογραφικο δηλωσης ιδικτησιας (αρθρο 12 ν.1337/83) και πιστοποιητικο κτηματολογικων εγγραφων οπου στο γεωτεμαχιο υπαρχει και αγνωστος συνιδιοκτητης ,αυτο τελικα ειναι θεμα του κτηματολογιου?αφου ξεπεραστει το θεμα με την ενσταση περναμε σ αυτο το θεμα?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.