Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαγωνισμός από την ΓΑΙΑΟΣΕ για το Θριάσιο


Engineer

Recommended Posts

Το πρώτο βήμα για την κατασκευή του μεγάλου εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο έγινε με την προκήρυξη του διαγωνισμού που ανακοίνωσε η ΓΑΙΑΟΣΕ

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 11 Ιουλίου και το μοντέλο συνεργασίας θα προκύψει από τις προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι. Πρόκειται για ένα έργο που θα κινητοποιήσει επενδύσεις άνω των 250 εκατ. ευρώ, δημιουργώντας, σε 10ετή χρονικό ορίζοντα, περίπου 3.000 νέες θέσεις εργασίας.

 

Η ΓΑΙΑΟΣΕ στην πρόσκληση της σημειώνει ότι η ευρύτερη έκταση του συγκροτήματος εγκαταστάσεων του Θριασίου Πεδίου για την ανάπτυξη του Εμπορευματικού Κέντρου, περιλαμβάνει τον σταθμό διαλογής και μεταφόρτωσης φορτίων, εμβαδού περίπου 1450 στρεμμάτων ιδιοκτησίας ΟΣΕ Α.Ε. και τον χώρο ιδιοκτησίας ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε., έκτασης 588 στρεμμάτων με δυνατότητα δόμησης περίπου 235.000 τ.μ. στεγασμένων χώρων. Διαθέτει οδικές συνδέσεις προς τον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού και τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, σιδηροδρομική σύνδεση με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο και τον εμπορικό λιμένα του Πειραιά (Νέο Ικόνιο).

 

Πηγή: http://www.ered.gr/c...o/#.U5qzovl_tc8

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.