Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περιζήτητοι (;) οι Πτυχιούχοι Μηχανικοί


stat

Recommended Posts

Εντομεταξύ τι σόι ειδικότητα είναι αυτή "υψηλόβαθμα στελέχη"??? Τι Ελληνική πατέντα είναι αυτή? 

Αστείες δημοσιεύσεις κάθε χρόνο, από αστείες εταιρίες προς αντικατάσταση του χόμπι της μυγοσκοτώστρας δημοσιεύουν ότι κατεβάσει η κούτρα τους...

Link to comment
Share on other sites

Υψηλόβαθμα Στελέχη : 

Πατέντα από τμήματα επικοινωνίας και όχι βέβαια από τα τμήματα διαχείρισης

ανθρωπίνων πόρων (όσες από τις εν λόγω εταιρείες διαθέτουν) ...

 

Είναι γραμμή κάποιους να τους παραμυθιάζουν ότι και καλά είναι στελέχη στην εταιρεία  , τους αφήνουν μια μικρή ευελιξία στο ωράριο (για όσους/ες εργάζονται σε γραφείο) , τους παρέχουν αυτοκίνητο  ίσως και κινητό τηλέφωνο  (για να τους βρίσκουν παντού και πάντα   :smile:  ) αλλά οι  απλήρωτες υπερωρίες πάνε σύννεφο και ούτε κουβέντα για μισθωτή σχέση εργασίας . Είπαμε , στελέχη , ο ... πυλώνας :mrgreen:  της εταιρείας για καλύτερες "κονόμες" του εργοδότη ...  :smile:  :smile:

Edited by gvarth
Link to comment
Share on other sites

Αυτό το άρθρο συζητίεται σε όλα τα φόρουμς που μπαίνω τις τελευταίες τρείς ημέρες. Κλασσικές παρλαπίπες θα έλεγα. Ουσιαστικά για να μην μας πούν κατάμουτρα οι εργοδότες οτι "εμείς θέλουμε χαμηλόμισθο προσωπικό ή νέους για να δουλεύουν τζάμπα και να εισπράττουμε το κέρδος" και μετά τους χαλάσει και η φίρμα, σου πετάνε μια ανάλυση και σου λένε "παρότι υπάρχουν χιλιάδες πτυχιούχοι αδυνατούμε να βρούμε αυτούς με τα κατάλληλα προσόντα, έτσι μένουν κενές θέσεις και οξύνεται το πρόβλημα στην αγορά". Και σιγά μην βγαίνουν οι μηχανικοί στα περιζήτητα επαγγέλματα, μόνο τους ΗΜΜΥ θεωρώ οτι έχουνε τεράστιο περιθώριο και εύρος αντικειμένων για να ασχοληθούνε και να βρούνε μια άκρη.

 

Συμπέρασμα της έρευνας: Όχι Γιάννης αλλά Γιαννάκης.

Edited by Giorgos1987
Link to comment
Share on other sites

Περιζητητο επαγγελμα.................. για 1.5 μήνα 800 ευρω μικτα---> καθαρά 200 ευρω...........

Περιγραφή

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ (μηχανολόγος/πολιτικός/ηλεκτρολόγος) για εργασία από 16 Ιουλίου έως και 1 Σεπτεμβρίου (με διακοπή μιας εβδομάδας τον Αύγουστο), για 5 ήμερη, 6,5ωρη εργασία 9:30 με 4:00 σε εργοτάξιο οικοδομών στον Αγιο Στέφανο Αττικής, επίσης δυνατότητα μεταφοράς με πούλμαν από σταθμό Κηφισιάς, συνολική αμοιβή διάρκειας 800 ευρώ συν ΦΠΑ (δελτίο παροχής υπηρεσιών)

Στατιστικά αγγελίας Δημιουργία αγγελίας: Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 Tελευταία τροποποίηση αγγελίας: Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014 Η αγγελία έχει ως τώρα: 415 επισκέψεις

 

 

Πλακα πλάκα παίζει να μην βγαίνουν τα εξοδα ουτε για τα εισητηρια του ΗΣΑΠ!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by TolisDim
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.