Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κάπνισμα τζακιού


s.a.k.i.

Recommended Posts

Για το Κούτσουρο Καθαρισμού Καμινάδας τι άποψη έχετε?Το χει δοκιμάσει κανείς?

 

"........Η μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι μια δραστική αλλά όχι διαβρωτική και όχι τοξική χημική μέθοδος (EUROPEAN FIRE SAFETY CENTRE. Report No.37 CVB R1556 of December 1997).

 

Καθώς καίγεται το κούτσουρο-καθαριστής, τα δραστικά του στοιχεία διαχέονται σε όλα τα τοιχώματα της καμινάδας και μαλακώνουν την πίσσα, ουδετεροποιούν τον καπνό και τον ξεραίνουν. Όταν ολοκληρωθεί η καύση του κούτσουρου-καθαριστή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τζάκι σας κανονικά. Όσο αφορά την καταλυτική εργασία του κούτσουρου-καπνοκαθαριστή, η διάρκεια της είναι 15 ημέρες. Η καπνία που έχει συσσωρευτεί στον καπνοθάλαμο θα πέσει σταδιακά σαν σκόνη μέσα στην εστία. Μετά τις 15 ημέρες η καπνιά που έχει μείνει θα έχει γίνει άφλεκτη και θα φύγει κανονικά με τη φωτιά. "

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 23
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας! Μια ερωτιση και εγω! Σε μια καινουρια κατικοια εχουμε ενα τζακι του ενος μετρου ετιμο (θερμοζελ) το τοποθετησαμε και το αναψαμε και πνυγηκαμε απο τον καπνο οπου μονο προς τα επανω δεν πειγενε! Εμειαζε να μπουκωνει! Να πω οτι το τζακι ειναι ανατολυκο και οχι γωνιακο αλλα στο κεντρο του τυχου. Εχω κανει τρυπα στο μερος κατω απο την εστια για την υσαγωγη αερα διαμετρου ενος πλαστικου τετραγονου σωλυνα υδρορωης(λουκη) και για να βγει εξω απο το σπιτι διανιει μια αποσταση περιπου 5 μετρα ευθεια. Η καμυναδα ειναι περιπου 1,5 μ μεσα στο σπιτι και πανω απο την πλακα την πειγαμε (αφου δεν τραβουσε πριν) στα 2,5 μ. Αλλα και παλυ καπνιζει ακομα και οταν ανοιξω την μπαλκονοπορτα τερμα! Ο τοποθετιτης ειπε οτι δεν του εχει ξανατυχει! Και εν συνεχεια κανει τον κυνεζο! Μου ειπαν για μοτερ στη καμυναδα(αλλα οχι με συγουρια) μηπος εχετε να προτεινετε κατι? Εκτος απο το να το γκρεμισω!! Μιας και στο σπιτι μπεικαμε εδω και 3-4 μερες!!!

 

Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, Χάρης.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Και εγω έχω βάλει θερμοζελ σπίτι μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα, γιατί δε μιλάς με την ίδια την εταιρία, σίγουρα θα σε βοηθήσει. Όταν είχα απορίες πώς να ψήσω στο φούρνο που πήρα, με βοήθησαν αμέσως.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.