Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιλογή Κατεύθυνσης


Evelina Palkanogloy

Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Με λένε Ευαγγελία και είμαι στο 4ο έτος της Σχολή Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ και όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι είναι οι στιγμή που πρέπει να επιλέξω κατεύθυνση. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Είμαι ανάμεσα σε 2 κατευθύνσεις, (αυτή του υδραυλικού και αυτή του δομοσταικού) και δεν μπορώ να αποφασίσω. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να στείλω αυτό το μήνυμα με στόχο να ακούσω την γνώμη κάποιων από εσάς που ως εμπειρότεροι μηχανικοί θα έχετε κάτι παραπάνω να μου πείτε! Σας ζητώ λοιπόν τη γνώμη σας.

 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρω

Link to comment
Share on other sites

Να διευκρινισουμε οτι η επιλογη της κατευθυνσης δεν εχει καμμια επιπτωση με τι επιτρεπεται να εργαστεις μετα το διπλωμα.

Θα σου προτεινα να ακολουθησεις αυτο που πραγματικα σε ευχαριστει και μακαρι να ασχοληθεις μετα και με αυτο .

Απο εκει και περα αν δεν εχεις ιδιαιτερη προτιμηση τοτε θα προτεινα να ακολουθησεις την Δομοστατικη κατευθυνση γιατι καλως ή κακως αυτη ειναι η επικρατουσα για εργασια στην Ελλαδα με την εννοια οτι θα σου δωσει πολυ περισσοτερα εφοδια για την επαγγελματικη σου σταδιοδρομια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.