Jump to content
Newsletter: Εγγραφείτε στην ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Recommended Posts

Posted

οκ απλά επειδή γνωρίζω ότι το θέμα της δεξαμενής και του αντλιοστασίου δεν είναι κάτι απλό

εκτός από πολλά χρήματα, είναι και θέμα χώρου, στατικότητας, φορτίου κλπ είναι πολλά στη μέση

πάντως αυτό που έχω να πω είναι ότι πριν κάνει κάποιος μια κατασκευή, πρέπει να ρωτάει τον πολιτικό μηχανικό και τον μηχανολόγο για όλες τις δυνατές περιπτώσεις

που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση του ακινήτου, ώστε να προλαβαίνεται το οποιοδήποτε πιθανό ενδεχόμενο λόγω απαιτήσεων των διαφόρων υπηρεσιών

Posted

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγήκε η υπ αρ. 39112 Φ701.2/12-10-98 από την πυροσβεστική

αφού επί της ουσίας δεν ισχύει, (παρόλο που εγώ έχω πάρει έγκριση σε 2 παιδικούς σταθμούς με το άρθρο 7)

Στις διευκρινίσεις του άρθρου 7 τελευταία παράγραφος.

• 4 months later...
Posted

Επειδή έτυχε να το ψάξω και εγώ...... για ανανέωση πιστοποιητικού σε παιδικό σταθμό που είχε γίνει η μελέτη με το Άρθρο 7, αντ' αυτού ζητήθηκε να γίνει καινούργια μελέτη με το Άρθρο 12Α.

Πλέον με το έγγραφο με Αριθμ. Πρωτ.: 66935 Φ.701.2 (ΑΔΑ: 7Σ9ΕΙ-65Φ) καταργείται η Παρ 7,8 της 39112 Φ701.2/12-10-98 και όλοι οι βρεφονηπιακοί, παιδικοί σταθμοί γίνονται με το Άρθρο 12Α.

7Σ9ΕΙ-65Φ.pdf

• Upvote 2
  • 1 month later...
Posted (edited)

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟ ΤΥΠΟΥ Η ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1,80 Ή 2,20; 

ΕΧΩ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ!

Μη γράφετε με κεφαλαία γράμματα.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής.

Ευχαριστώ, hkamp.

Edited by hkamp
  • 5 months later...
Posted

οκ απλά επειδή γνωρίζω ότι το θέμα της δεξαμενής και του αντλιοστασίου δεν είναι κάτι απλό

εκτός από πολλά χρήματα, είναι και θέμα χώρου, στατικότητας, φορτίου κλπ είναι πολλά στη μέση

πάντως αυτό που έχω να πω είναι ότι πριν κάνει κάποιος μια κατασκευή, πρέπει να ρωτάει τον πολιτικό μηχανικό και τον μηχανολόγο για όλες τις δυνατές περιπτώσεις

που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση του ακινήτου, ώστε να προλαβαίνεται το οποιοδήποτε πιθανό ενδεχόμενο λόγω απαιτήσεων των διαφόρων υσυμφωνα

συμφωνώ απόλυτα συνάδελφε...αλλά λίγοι ιδιώτες σκέφτονται ετσι