Μετάβαση στο περιεχόμενο

τοποθέτηση προκατ σε νήσο Άνδρο


Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μάθω αν επιτρέπεται η τοποθέτηση οικίας προκατ κατασκευής τύπου μονομπλόκ στο νησί της Άνδρου σε οικόπεδο 20 στρεμμάτων άρτιο και οικοδομήσιμο. Από τους  κατασκευαστές προκάτ τους οποίους απευθύνθηκα εισέπραξα ποικίλες απόψεις με μία εξ αυτών (και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος κάτι να το αναφέρει) να λέει πως εδώ και λίγο χρονικό διάστημα έχει αλλάξει ο κανονισμός που το απαγόρευε και πλέον επιτρέπεται. Μία πρόχειρη έρευνα σε φίλο μηχανικό κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχει καμία απαγόρευση ενω μια ιδία έρευνα στο ίντερνετ με μπέρδεψε για τα καλά. Το μόνο που βρήκα ήταν αυτό http://news247.gr/eidiseis/koinonia/telos-sthn-aythaireth-domhsh-sta-nhsia.1880905.html  όπου στο τέλος του άρθρου αναφέρει χωρίς ΦΕΚ η νόμο η κάτι τέλος πάντων απλά μια απαγόρευση.

Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος ας μου λύσει την απαραίτητη αυτή απορία για το μέλλον μου και αν μπορεί και ξέρει ας μου παραθέσει το νόμο και το ΦΕΚ η τον κανονισμό δόμησης που εμπεριέχεται. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ καλύτερα θα ήταν να απευθυνθείτε σε κάποιον ιδιώτη μηχανικό που γνωρίζει καλά την περιοχή.

 

Το να απαντήσει κάποιος από τους υπολοίπους θα ήταν από επιπόλαιο ως αφελές

Link to comment
Share on other sites

φαντάζομαι πως υπάρχουν και εδώ μηχανικοί με τα προαναφερθέντα προσόντα.  Η ερώτηση απευθύνεται προφανώς σε γνώστες του αντικειμένου και όχι σε κάποιον προς παράθεση ιδιωτικών απόψεων

Link to comment
Share on other sites

Τις πληροφορίες που ζητάτε θα βρείτε από τον Τοπογράφο Μηχανικό της περιοχής σας. Αυτός θα σας κάνει σύγχρονο τοπογραφικό με κρατικές συντεταγμένες και θα σας βρει τους ισχύοντες όρους δόμησης. Επίσης θα βρει αν τοπικά ισχύουν ΦΕΚ ή αποφάσεις "Δήμου", που ψηφίζουν ειδικούς όρους δόμησης. Γενικά

Edited by Arche
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.