Μετάβαση στο περιεχόμενο

προσβαση ΑΜΕΑ σε πολιτιστικο κέντρο


Recommended Posts

Σχεδιάζοντας μια επανάχρηση κτιρίου με χρήση πολιτιστικού κέντρου έχω τα εξής ερωτηματικά. Η κεντρική είσοδος του κτιρίου, καθώς και οι εσωτερικές πόρτες όλων των αιθουσών, εφόσον δεν θα είναι συρόμενες , αλλά ανοιγόμενες, θα πρέπει να ανοίγουν προς τα έξω για διευκόλυνση των ΑΜΕΑ? Δε βρήκα κάπου κάποια διευκρίνηση, πέραν των χώρων και της πόρτας στους χώρους υγιεινής. Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Σε κτίριο πολλών χρηστών αν θες οι πόρτες να ανοίγουν προς τα έξω, θα πρέπει να τις βάλεις με εσοχή στον διάδρομο. Αλλιώς ρισκάρεις ατυχήματα. Είναι όμως σωστό όχι μόνο για τα ΑΜΕΑ, αλλά και για λόγους εκκένωσης χώρων συνάθροισης όντως οι πόρτες να ανοίγουν προς τα έξω, όπως οι εξωτερικές πόρτες. Οπότε καλό είναι να φροντίζεις τέτοιες πόρτες να ανοιγοκλείνουν στον δικό τους χώρο. Γενικά αν δεν βρίσκεις κάτι γραμμένο κάπου, μπορείς στο μυαλό σου να προσομοιάζεις ιδιαίτερες καταστάσεις και να τις επιλύεις με τον καλύτερο τρόπο.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.