Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απαγόρευση διελευσης απο ανοιχτη πυλωτη(γκαραζ) πολυκατοικιας


sofkosm

Recommended Posts

@dimitris GM Εδώ αναφέρει γι αποκλειστική χρήση και όχι ιδιοκτήσία (όπως έγραψες κι εσύ) και πότε είναι άκυρα τα συμβόλαια.

http://www.diaxeiristis.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=35&hilit=%CF%80%CF%85%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%AE

 

"δηλ. πας να αγορασεις διαμερισμα απο εργολαβο και σου λεει οτι εχει τοσο π.χ. 300000 με τη θεση σταθμευσης εκεινος γνωριζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι ΔΕΝ ειναι κατοχυρωμενη νομικα η θεση αυτη στη πυλωτη αφου δε περιγραφεται με κατοψεις στο συμβολαιο που κατατιθεται στην Εφορια δε σου το λεει ομως αυτο μεχρι εχτες, για να νομιμοποιησεις/κατοχυρωσεις τη θεση επρεπε να μαζευτειτε ολοι οι ιδιοκτητες να κανετε μια πραξη συστασης να τη μετεγγραψετε να πειτε "εγω αυτο το χωρο αποκλειστικη χρηση, εσυ αυτο, εσυ το αλλο" και να το βαλετε και στο καταστατικο (αντε και στη Πολεοδομια) περι ιδιοκτησιας τσιμουδια, γιατι ιδιοκτησια σημαινει εφορια, εφορια σημαινει φορολογουμαι και παει λεγοντας ασε που ιδιοκτησια σε κοινοχρηστο χωρο δε νοειται"

 

...

 

"Από το 2005 εάν δεν κάνω λάθος υπάρχει δικαστική απόφαση που απαγορεύει την κατ αποκλειστικότητα χρήση η κατοχή θέσης πάρκινγ στην πυλωτή."

 

http://www.diaxeiristis.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=35&hilit=%CF%80%CF%85%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%AE&start=30#p9510

Edited by Homer
Link to comment
Share on other sites

εγώ πάλι αυτό που ξέρω είναι ότι απαγορεύεται η σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών στην πυλωτή. Η αποκλειστική χρήση τμήματος πυλωτής από τον ιδιοκτήτη οριζόντιας του ακινήτου απ'ότι ξέρω είναι σύννομη.

Edited by Roy_Hobbs
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.