alel Δημοσιεύτηκε November 10, 2015 at 09:09 πμ Δημοσιεύτηκε November 10, 2015 at 09:09 πμ (edited) Καλησπέρα σας, έχω πάρει ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα από τον οαεδ που καλύπτει τις ασφαλιστικές εισφορές. Όμως πρέπει να έχω συγκεντρώσει τις δαπάνες το αργότερο μέχρι 19/11 δυο μέρες πριν την έκδοση του ειδοποιητηρίου. Γνωρίζει κανείς αν μπορούν οι εισφορές του Β' εξάμηνου του 2015 να πληρωθούν πριν την έκδοση, ή έστω το ποσό χωρίς Νοέμβριο, Δεκέμβριο; (Όπου έχω ρωτήσει δεν γνωρίζουν..) *Ο οαεδ δεν δίνει παράταση. Ευχαριστώ Edited November 10, 2015 at 09:10 πμ by alel
MechanicSilk Δημοσιεύτηκε November 11, 2015 at 12:13 μμ Δημοσιεύτηκε November 11, 2015 at 12:13 μμ (edited) Ναι, πας στα γραφεία του ΤΣΜΕΔΕ της περιοχής σου και ζητάς να προπληρώσεις τις εισφορές. Εγώ πλήρωσα τις εισφορές του προηγούμενου εξαμήνου τον Μάιο. Είχα πάρει τηλέφωνο 1 μέρα πριν, πήγα περίμενα καμιά ώρα, μου έδωσαν ένα μηχανογραφημένο χαρτί, πήγα επιτόπου τράπεζα, γύρισα πίσω και μου έδωσαν ασφαλιστική ενημερώτητα και 1 ακόμα χαρτί εξόφλησης ασφαλιστικών εισφορών μέχρι και τον Ιούνιο. Edited November 11, 2015 at 12:14 μμ by MechanicSilk
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα