Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα με εμφάνιση υγροποίησης στην περσίδα.


CHATZI

Recommended Posts

Γεία σας.

Είμαι καινούριος σ αυτό το foroum.Το πρόβλημα μου είναι το εξής.Σε μια καφετέρια εγκαταστήσαμε ένα κλιματιστικο μηχάνημα 45.000btu (inverter) υψηλής στατικής πίεςσης με την προυπόθεση να τρέξουμε κανάλι.Αυτό δεν υπέστη δυνατό λόγω της διαφωνείας του διακοσμητή και του ιδιοκτήτη με αποτέλεσμα να κάνουμε απευθείας εκτόνωση στο χώρο με μια περσίδα σε απόσταση 35cm από την έξοδο του κλιματιστικού.

Ολα δούλεψανε σωστά όμως ο καναλάς μου ανέφερε ότι υπάρχει περίπτωση λόγω της μικρής απόστασης που αφήσαμε (για κατασκευαστικούς λόγους ) να έχουμε υγροποίηση στην περσίδα.

Αντιμετωπίσε κανείς συνάδελφος παρόμοιο προβλημα και αν ναι κάτω απο ποίες συνθήκες εμφανίστηκε το πρόβλημα αυτό?Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Link to comment
Share on other sites

Εκτιμώ ότι όταν λες "υψηλής στατικής πίεσης", εννοείς μερικά mbar παραπάνω από τους υπόλοιπους ανεμιστήρες, έτσι ώστε να μπορεί ο αέρας να κυκλοφορεί μέσα σε μερικά μέτρα κανάλι πριν βγεί στον κλιματίζόμενο χώρο. Αν είναι έτσι, τότε το ότι είναι ϋψηλής στατικής πίεσης" δεν θα σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

 

Εάν όμως, η τοπική ψύξη στην περσίδα είναι τόσο ισχυρή που θα κατεβάσει την θερμοκρασία γύρω από την περσίδα τόσο χαμηλά ώστε να υπάρχει υγροποίηση, τότε αυτό είναι άλλο θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.