Μετάβαση στο περιεχόμενο

Την «απάντηση» στη Disneyland ετοιμάζει Κινέζος κροίσος


Engineer

Recommended Posts

Μεγάλη επένδυση ύψους €3 δισ. ετοιμάζει μια συνεργασία υπό την ηγεσία της Dalian Wanda Group του κινέζου δισεκατομμυριούχου Wang Jianlin, στο Παρίσι.

 

Συγκεκριμένα, ο Κινέζος κροίσος πρόκειται να κάνει «αντεπίθεση» στη γνωστή Disneyland δημιουργώντας ένα θεματικό πάρκο, την EuropaCity το οποίο θα δημιουργηθεί μόλις 10 χλμ βορειοανατολικά του Παρισιού. Αυτό πρόκειται να είναι και το μεγαλύτερο επενδυτικό σχέδιο στην Ευρώπη μέχρι σήμερα.

 

Θα κατασκευαστεί σε 198 στρέμματα και θα περιλαμβάνει θεματικό πάρκο, ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής, συνεδριακά κέντρα κ.ά. Το έργο αναμένεται να δώσει εργασία σε 14.000 έως 20.000 ανθρώπους από τη δημιουργία του έως και τη λειτουργία του.

 

Ο όμιλος εταιρειών Wanda διαχειρίζεται θεματικά πάρκα και αλυσίδες κινηματογράφων στις ΗΠΑ και βασικός του ανταγωνιστής είναι η Alibaba Group Holding.

 

Πηγή: http://www.ered.gr/e...zos_kroisos_/

 

Click here to view the είδηση

Link to comment
Share on other sites

198 στρέμματα μου φαίνονται λίγα για Κινέζο δισεκατομμυριούχο στο Παρίσι. Πάω στοίχημα ότι έγινε λάθος μετάφραση στο στρέμμα ...

Link to comment
Share on other sites

Ω ναι CostasV: <<It covers 80 hectares, a total floor area of 760,000 square meters...>>! Ένα εκτάριο = 10.000 τ.μ. = 10 στρέμματα. Η ..."μετάφραση" έφαγε περίπου το 75% :mrgreen:.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.