Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ερώτηση για γυψοσανίδα σε οροφή


misar

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!Χρειαζομαι την αποψη σας για μια προσφατη ανακαινιση που εκανα και οπως λεει ο τιτλος αφορα τοποθετηση γυψοσανιδας στο ταβανι.Η τοποθετηση εγινε σε διαμερισμα δευτερου οροφου απο πανω ειναι αλλα δυο διαμερισματα και το ταβανι κατεβηκε περιπου 20 ποντους.Ο μαστορας που τοποθετησε τη γυψοσανιδα ενδιαμεσα δεν εβαλε κατι θα εχω μελλοντικα προβληματα με υγρασιες κτλ?

Link to comment
Share on other sites

Οχι το συγκεκιμενο σπιτι δεν ειχε ποτε θεματα υγρασιας.Απλα σκεφτομαι μηπως η θερμανση που μπορει να περναει στο κενο χωρο να δημιουργησει καποιο προβλημα.Ειναι παραληψη το οτι δεν εβαλε η δεν ειναι αναγκαιο σε χωρους που δεν εχουνε προβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Πως σου μπήκε η υποψία για την υγρασία στην ψευδοροφή?

 

Συμπκνώματα υδρατμών μπορεί να έχεις σε περίπτωση που περνάνε σωλήνες εγκαταστάσεων από το κενό της ψευδοροφής.

 

Καλό είναι την επόμενη φορά να ρωτήσεις πριν το κατασκευάσεις,

Edited by georgecv
Link to comment
Share on other sites

Απλά σε μια συζήτηση που είχα με ένα φίλο μου είπε οτι στο δικό του το σπίτι είχε θέματα με τη γυψοσάνιδα στην ορόφη αλλά ίσως εκείνος να είχε απο πριν.

Link to comment
Share on other sites

Αν η ψευδοροφή δεν έχει σφραγιστεί, τότε θα έχεις και ελαφριά μείωση της υγρασίας. Πρόσεξε μόνο το γεγονός οτι μικροοργανισμοί μαζεύονται στο διάκενο και πολλές φορές οδηγούν σε αποικίες που είναι επιβλαβής για τον άνθρωπο. Καλό είναι λοιπόν να υπάρχει εξαερισμός.   

Link to comment
Share on other sites

Η ψευδοροφή έχει σφραγιστεί από την άποψη ότι στις ενώσεις έχει μπει κανονικά ταινία γυψοσανίδας καθώς και στην ένωση με τον τοίχο και στη συνέχεια έχει στοκαριστεί και έχει βαφτεί.Το μόνο άνοιγμα αυτή τη στιγμή είναι στο σημείο που βγαίνει το καλώδιο του ρεύματος. Όταν λες εξαερισμό τι προτείνεις που μπορεί να γίνει τώρα?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.