Atitlon Δημοσιεύτηκε May 5, 2016 at 05:10 μμ Δημοσιεύτηκε May 5, 2016 at 05:10 μμ Συναδέλφοι, σας χαιρετώ και Χρόνια πολλά σε όλους! Σε Ανεξάρτητη κατοικία με εργοταξιακό ρεύμα, ο ιδιοκτήτης θέλει να βγάλει άδεια ΕΟΤ για να το ενοικιάσει με την τρίμηνη άδεια ΕΟΤ. Μπορεί με εργοταξιακό ρεύμα; διίστανται οι απόψεις επί του θέματος... έχει κάποιος/α εμπειρία ώστε να δώσει hint που το επιτυγχάνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
corsakias Δημοσιεύτηκε May 6, 2016 at 10:53 πμ Δημοσιεύτηκε May 6, 2016 at 10:53 πμ Εργοταξιακο ρευμα ειναι ρευμα για εργοταξιο. Οποτε αν θελει να το νοικιασει, το κτιριο ειναι ετοιμο οποτε πρεπει να προχωρησει σε κανονικη ηλεκτροδοτηση. Ολα τα αλλα ειναι ελληνικα! 1
Didonis Δημοσιεύτηκε May 6, 2016 at 11:09 πμ Δημοσιεύτηκε May 6, 2016 at 11:09 πμ ...α; διίστανται οι απόψεις επί του θέματος... .. ... Ολα τα αλλα ειναι ελληνικα! Λίγο οφφ τόπικ μεν το δικό μου, αλλα δεν μπορώ να μη πω ότι μου άρεσε αυτή η διατύπωση…..
ckiriako Δημοσιεύτηκε May 6, 2016 at 12:31 μμ Δημοσιεύτηκε May 6, 2016 at 12:31 μμ (edited) Υπαρχουν πολλοι που αφηνουν ολοκληρες νεοδμητες πτερυγες ξενοδοχειων με εργοταξιακο για πολλα χρονια, για να μην πληρωνουν δημοτικα τελη μαλλον. Ετυχα μπροστα σε συζητηση δεητζη με μεγαλοξενοδοχο (300-400 κλινες), που ψαχνανε να βρουν πως θα ηλεκτροδοτησουν νεα πτερυγα. Επαυξηση της παροχης? Οχι του λεει ο δεητζης. Παρε νεο ρολοι για την πτερυγα, δεν εχεις κλεισει και την αδεια και θα εισαι και με εργοταξιακο. Εμεινα καγκελο εγω Εχει 3-4 χρονια αυτη η ιστορια Edited May 6, 2016 at 12:31 μμ by ckiriako
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα