Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαφορά αποθήκης και υπόστεγου


mad boy

Recommended Posts

καλησπέρα. σε υφιστάμενα κτίρια με χρήση αποθήκης τα οποία απέχουν 16.00μ. κάνω προσθήκη κτιρίου με πλάτος 16.00μ. και βάθος όσο και τα άλλα δύο και την ονομάζω "προσθήκη υποστέγου". ο υπάλληλος του προέλεγχου μου την πρωτοκόλλησε με τίτλο ¨προσθήκη αποθήκης" με τον ισχυρισμό ότι εχει δύο πλευρές ανοιχτές και όχι τρεις.

έχει τυχει σε κάποιο συνάδελφο ανάλογη περίπτωση;

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

δώσε και κάποια στοιχεία του Δ/Κ .

 

Το μετράς σαν ημιυπαίθριο ή δόμηση ή τίποτα ?

 

Μεταλλικές οι αποθήκες ? Ανεξάρτητες όλες μεταξύ τους ?

 

Τι Δ έχεις ?

Link to comment
Share on other sites

Έγώ έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι που να λέει ότι το Υπόστεγο για να χαρακτηρισρεί ως Υπόστεγο οφείλει να έχει τρεις πλευρές ανοικτές και δεν καταλαβαίνω την εμμονή του υπαλλήλου.

Αναρωτιέμαι : αν τα υπάρχοντα κτίσματα δεν ήταν παράλληλα αλλά σε ένα κτίσμα γωνιακό σε σχήμα Γ ήθελες να κάνεις υπόστεγο στην εσωτερική γωνία σε επαφή με το κτίσμα με δύο πλευρές ανοικτές πάλι θα ήταν αποθήκη? Επίσης, αν σε μικρότερο πλάτος από 16.00μ. ας πούμε 5.00 (εντός σχεδίου) άφηνες ημιυπαίθριο χώρο που θα κολούσε στα κτίσματα θα έπρεπε να ήταν αποθήκη?

Νομίζω ότι πρέπει να επιμείνεις με Τ.Ε. στον χαρακτηρισμό "Υπόστεγο" στηρίζοντας την άποψή σου στο είδος της κατασκευής. Έστω και με μία δήλωση του ιδιοκτήτη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.