Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αερόθερμο, κονβέκτορας ή θερμάστρα (αλογόνου-χαλαζία) για το κρύο μπάνιο μου;

είναι ένα πολύ κρύο και αμόνωτο μπάνιο 7-8 τετραγωνικών τύπου ''Ρ''.

στο πάτωμα μπορώ να τοποθετήσω συσκευή μόνο κάτω από συρταριέρα που έχει καινό 16εκ ύψος.

στον τοίχο μπορώ να τοποθετήσω μόνο πάνω από τα 2 μέτρα λόγο άλλων συσκευών, καθρέφτη, παραθύρων κτλ.

τι νομίζεται ότι θα με βόλευε στην περίπτωση μου;

με ενδιαφέρει κυρίως για την ώρα που ξυπνάει η οικογένεια για να πλυθεί και για την ώρα που θα γίνετε η χρήση της μπανιέρας με υδρατμούς; 

​την υπόλοιπη ώρα θα είναι σβηστή.

ποια συσκευή είναι ασφαλέστερη για την υγεία και κυρίως για τα παιδιά;

ποια είναι πιο αποδοτική σε σχέση με την καλή αίσθηση του αέρα όταν είσαι βρεγμένος;

ότι κι αν διαλέξω θα ήθελα να το συνδέσω σε χρονοδιακόπτη για να ανάβει πχ το πρωί ;

η θερμάστρα με το σχοινί δεν ξέρω όμως αν μένει ανοιχτή για να πάρει ρεύμα από τον χρονοδιακόπτη-μένει;

υπάρχουν γνώμες με εμπειρία για να πάρω απαντήσεις στα ερωτήματά μου; 

έχετε να μου προτείνεται συσκευές που να αξίζουν τα λεφτά τους;

ευχαριστώ!!

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Δεν γνωρίζω αν ο θερμοπομπός είναι ασφαλής για χώρο με τόση υγρασία, γιατί δεν βλέπεις μια λύση με ηλεκτρική πετσετοκρεμάστρα; Νομίζω ότι υπάρχει με ψηλό βαθμό στεγανότητας. Και βέβαια θα στεγνώνεις και τις πετσέτες σου. Μπορεί ο χρόνος απόδοσης να είναι πιο αργός, αλλά πιστεύω ότι είναι πιο ασφαλής λύση. Ας μας απαντήσει και κανείς με τη δική του εμπειρία. Από θέμα χώρου η πετσετοκρεμάστρα είναι πιο καλή λύση.

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Δεν γνωρίζω αν ο θερμοπομπός είναι ασφαλής για χώρο με τόση υγρασία,

Εγώ το γνωρίζω ομως.... :mrgreen:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.