Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιλογή κουφωματων


KatG

Recommended Posts

Καλημέρα σας.

Εκτός άλλων εργασιών ειμαι στη διαδικασία αλλαγής κουφωματων κ ο μηχανικός που απευθυνθηκα συνεργάζεται με συνεργάτη της Alumil, ο οποίος μου έκανε προσφορά για συρομενα της σιερά Μ20650. Το πρόβλημα μου είναι πως στο site της Alumil αναφέρει πως έχει συντελεστη Uf=2.1 ( http://www.alumil.com/gr/proioda/comfort-arhitektonika-sustimata/anoigomena-koufomata-kai-balkonoportes/m20650/ ) ενώ σε site επαγγελματιων 3.2 ( http://www.technikal.gr/koufomata-alumil-m20650 ). Έχει κανείς εμπειρία με αυτά τα κουφώματα? Η διαφορά δεν είναι μικρή.

Link to comment
Share on other sites

@salpigoal προφανώς αναφέρεσαι στον παράγοντα κατασκευής κ τοποθέτησης. Δυστυχως ούτε κατασκευαστής ειμαι, ουτε έχω ξαναχτίσει σπίτι για να αποκλείσω ή οχι κάποιον επαγγελματία. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εμπιστευτω τον επαγγελματία που μου προτείνει ο μηχανικος μου και απλά να κρίνω το προϊόν που μου προσφέρει.

 

@antloukidis έχεις δίκιο η σειρά αυτή ειναι τα ανοιγομενα που μου προσφερε κι εγώ έγραψα εκ παραδρομής συρομενα. Για συρομενα δεν έχω προς το παρόν κάποια ερώτηση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.