TakisNik Δημοσιεύτηκε February 18, 2009 at 05:04 πμ Δημοσιεύτηκε February 18, 2009 at 05:04 πμ Εχω ενα οικοπεδο τυφλο 248 τ.μ. με συμβολαιο του 67. Προσφατα ανακαλυψα οτι ενα τμημα του μπροστα οικοπεδου που συνορευει με το οικοπεδο μου και με το δρομο (3,20 μετρα πλατος (φατσα στο δρομο) και 8 μετρα μηκος μεχρι το οικοπεδο μου), ειναι αγραφο απο την ιδια χρονολογια 1967. Εκανα αποδοχη κληρονομιας 1/5 εξ/αδιαιρετου απο το κομματι αυτο πριν 20 ημερες, ενω οι υπολοιποι συγγενεις δεν εχουν κανει ακομα. Με αυτο το κομματι το οικοπεδο μου ειναι αρτιο και οικοδομησιμο? ¨η μηπως πρεπει να κανουν αποδοχη ολοι? Εχει σημασια που η αποδοχη εγινε τωρα ενω το συμβολαιο ειναι του 67 για την αρτιοτητα?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε February 18, 2009 at 05:27 πμ Δημοσιεύτηκε February 18, 2009 at 05:27 πμ καλημέρα Ναι έχει σημασία. θεωρούνται δύο διαφορετικά οικόπεδα. Το αρχικό παραμένει και λέγεται και πάλι τυφλό. Αν το αρχικό είναι μόνο στο όνομα σου, και το νέο σε πολλά μπορεί και να μη σε βοηθήσει σε μελλοντική εκμετάλλευσή του.
TakisNik Δημοσιεύτηκε February 18, 2009 at 06:30 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε February 18, 2009 at 06:30 πμ Ξεχασα να αναφερω οτι αν αυτο το κομματι ηταν απο την αρχη γραμμενο στο συμβολαιο θα ηταν οικοδομησιμο. Καμια συννενωση μπορω να κανω τωρα?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε February 18, 2009 at 08:11 πμ Δημοσιεύτηκε February 18, 2009 at 08:11 πμ Mόνο με τροποποίηση του αρχικού συμβολαίου αν υπάρχουν εν ζωή και δέχονται οι αρχικοί συμβαλόμενοι-πρέπει να απευθυνθείς στο συμβολαιογράφο σου
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα