tirbouson Δημοσιεύτηκε December 13, 2016 at 01:31 μμ Δημοσιεύτηκε December 13, 2016 at 01:31 μμ (edited) Καλησπέρα σας. Εδώ και 2 μήνες έχω πλέον ηλεκτρονικό πρόγραμμα έκδοσης τιμολογίων και αποδείξεων παροχής υπηρεσιών που το έχω φτιάξει μόνος μου. Μία εταιρία μου επέστρεψε κάποια τιμολόγια που είχαν κοπεί προ δεκαημέρου. Η ερώτησή μου είναι η εξής: - εκδίδω ακυρωτικό τιμολόγιο με ίδιο νούμερο και ημερομηνία σημερινή ή - εκδίδω τιμολόγιο που γράφει επάνω άκυρο; Edited December 13, 2016 at 01:39 μμ by tirbouson
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε December 13, 2016 at 08:43 μμ Δημοσιεύτηκε December 13, 2016 at 08:43 μμ Καλησπέρα σας. Εδώ και 2 μήνες έχω πλέον ηλεκτρονικό πρόγραμμα έκδοσης τιμολογίων και αποδείξεων παροχής υπηρεσιών που το έχω φτιάξει μόνος μου. Μία εταιρία μου επέστρεψε κάποια τιμολόγια που είχαν κοπεί προ δεκαημέρου. Η ερώτησή μου είναι η εξής: - εκδίδω ακυρωτικό τιμολόγιο με ίδιο νούμερο και ημερομηνία σημερινή ή - εκδίδω τιμολόγιο που γράφει επάνω άκυρο; 1. Πετάς τα τιμολόγια που επεστράφησαν , αν δεν έχεις αλλαγές στην αρίθμηση των παραστατικών. 2. Εκδίδεις πιστωτικό τιμολόγιο στο οποίο αναγράφεις τον λόγω της ακύρωσης και το βάζεις μαζι με το πρωτότυπο στο αρχείο .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα